Ανανέωσαν με την Χαλκηδόνα, Τουλούμης, Παπουλίδης, Ντινάκος και Λαμβάκης

Μετά τις ανανεώσεις των Τσαλώνη, Τέντσου και Παραλικάκη και την επιστροφή Ευαγγελίδη, ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοινώνει άλλες δύο.








Συγκεκριμένα ανανεώθηκε η συνεργασία για μια ακόμη χρονιά με τους Δημήτρη Τουλούμη και Δημήτρη Παπουλίδη καθώς στόχος της ομάδας ήταν να κρατήσει τον κορμό της καθώς και το καλό κλίμα που υπήρχε την περσινή χρονιά.

Ο Τουλούμης είναι 31 χρονών παίζει στις θέσεις 4-5, έχει ύψος 2,02 και έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Φλόγας, Αιγινιακό, ΜΕΝΤ, Μαντουλίδη, Ιωνικό, Μακεδονικό και φυσικά στην Χαλκηδόνα όπου πέρσι πήρε και τον άτυπο τίτλο του MVP της χρονιάς.

Ο Παπουλίδης είναι 29 χρονων παίζει στην θέση 5, έχει ύψος 2,08 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Μαντουλίδη, Αιγινιακό, Μακεδονικό και  Αία Ευόσμου.

Εκτός της δύο παραπάνω ανανεώσεις η ομάδα της Χαλκηδόνας από το περσινό ρόστερ κράτησε τους Άρη Ντινάκο και Φώτη Λαμβάκη δύο αθλητές νεαρούς που την περσινή χρονιά ο Γιώργος Τουλούμης τους είχε δώσει χρόνο συμμετοχής και την φετινή χρονιά θα πάρουν τις δύο από τις τέσσερις θέσεις μικρών στην δωδεκάδα.

Επίσης ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας θέλει να ευχαριστήσει τους Τάσο Μπάγκι, Ξενοφώντα Λαΐδη και Δημήτρη Γουνιώτη για την προσφορά τους στον σύλλογο και να τους ευχηθεί καλή μπασκετική συνέχεια.

Τις επόμενες μέρες ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας θα ανακοινώσει δύο με τρεις αθλητές έτσι ώστε να κλείσει το φετινό ρόστερ. Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα αγωνίζονται στις θέσεις  1-2 και 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια