Γουνιώτης, Μαύρος, Φλιάτης και Μπάρκος στον Ιωνικό Ιωνίας

Ο Ιωνικός Ιωνίας ολοκλήρωσε τέσσερις μεταγραφές τη χθεσινή μέρα και αναμένονται 2-3 κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το πάζλ.










Στην ομάδα μετά από ένα χρόνο επιστρέφει ο Δημήτρης Γουνιώτης. Ο έμπειρος σέντερ, με ύψος 2.00, γεννημένος  το 1983 αναμένεται να κυριαρχήσει στο «ζωγραφιστό» και να βοηθήσει την ομάδα σε ανάλογες επιτυχίες με την προπέρσινη χρονιά.

Μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα επιστρέφει και ο Στράτος Μαύρος. Ο 32χρόνος γκαρντ, με ύψος 1.87 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 με έμφαση στο σκοράρισμα και με μεγάλη εμπειρία, μετά από έξι χρόνια επιστρέφει στην Ιωνία για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης με την ομάδα μας συμφώνησαν και δύο έφηβοι πρωταθλητές. Ο λόγος για τους  Φλιάτη Γιώργο και Τραϊανό Μπάρκο που μετά την επιτυχία τους στο εφηβικό θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα.

Ο Γιώργος Φλιάτης (αδερφός του Γιάννη Φλιάτη), πρωταθλητής εφήβων με την ομάδα του Αρη έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.

Ο Τραϊανός Μπάρκος πρωταθλητής εφήβων και αυτός με την ομάδα του Αρη έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.


Η ομάδα είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με έναν ακόμα αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5, είναι σε συζητήσεις και με κάποιους γκαρντ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια