Ο Θανάσης Κασαπίδης υπεύθυνος του προγράμματος υποδομών της Νίκης Βόλου

Ο ΓΣ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον προπονητή, Αθανάσιο Κασαπίδη.







Όπως αναφέρεται, «ο κ. Κασαπίδης θα αναλάβει το πόστο του υπεύθυνου προγράμματος μπάσκετ του συλλόγου, ενώ θα είναι και ο προπονητής του παιδικού τμήματος. Αν και νεαρός σε ηλικία έχει ήδη εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους της Β. Ελλάδας, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα του αθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ο κ. Κασαπίδης βρισκόταν στον πάγκο του Νέου Μαρμαρά (Γ’ Εθνική κατηγορία), με τον ίδιο να αποτελεί το νεαρότερο προπονητή της κατηγορίας. Επιπλέον, έχει περάσει από τον Άρη (βοηθός προπονητή σε εφηβικό και παιδικό), ΜΕΝΤ και Μέγα Αλέξανδρο (προπονητής ακαδημιών), Αία Ευόσμου (προπονητής ακαδημιών και βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα, Β’ Εθνική), Π.Σ. Ευκαρπίας (βοηθός προπονητή στην Α’ ΕΚΑΣΘ και υπεύθυνος ακαδημιών) και Ορφέα Πλαγιαρίου (πρώτος προπονητής στην Β’ ΕΚΑΣΘ). Επίσης, διατέλεσε και βοηθός του νυν προπονητή της αντρικής ομάδας της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική.

Η εμπειρία του, ωστόσο, δεν σταματάει σε συλλογικό επίπεδο. Ο κ. Κασαπίδης έχει δουλέψει σε αρκετά καλοκαιρινά basket camps, όπως το Galis Camp και το Papaloucamp των Νίκου Γκάλη και Θοδωρή Παπαλουκά, αντίστοιχα. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους ίδιους κ.κ. Γκάλη και Παπαλουκά, αλλά και με άλλα γνωστά ονόματα του χώρου μεταξύ των οποίων ήταν και οι Γιώργος Δοξάκης, Κώστας Μπελούλης, Βασίλης Αγγέλης, Δημήτρης Κυριακού, Γιάννης Γάκης, Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος και Νίκος Κεραμέας.

Ωστόσο, η επιλογή του κ. Κασαπίδη δεν έγινε μόνο εξαιτίας του πλούσιου βιογραφικού του. Στο πρόσωπο του νεαρού προπονητή άπαντες στον Γ.Σ. Νίκη Βόλου βλέπουμε έναν άνθρωπο με όρεξη, ο οποίος θέλει να αφήσει την σφραγίδα του όχι μόνο στον σύλλογό μας αλλά και στον χώρο του μπάσκετ. Εκτιμούμε πως η επιλογή αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας και θεωρούμε πως ο κ. Κασαπίδης αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες όχι μόνο του μπάσκετ, αλλά και του αθλητισμού στα παιδιά μας.


Όλοι μας στον Γ.Σ. Νίκη Βόλου θα θέλαμε να εκφράσουμε το πιο θερμό μας καλωσόρισμα στον νέο υπεύθυνο προγράμματος μπάσκετ και να του ευχηθούμε μόνο επιτυχίες για τον ίδιο και την ομάδα μας. Παράλληλα, να ευχηθούμε στους προπονητές κ.κ. Αποστόλη Καμακά και Αντώνη Σαμαρά καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια