Ο Δανάκης στην Χαλκηδόνα-Οι πρώτες του δηλώσεις-Τσαλώνης: «Θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του»

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Δανάκη από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων για ένα χρόνο.












Ο Δανάκης είναι 29 χρονών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Αγωνίστηκε παλαιότερα σε Θερμαϊκό, Ασβεστοχώρι και Αναγέννηση Φλόγας.

Εδώ και ένα μήνα ο αθλητής είχε αρκετές συναντήσεις με την ομάδα της Χαλκηδόνας και συγκεκριμένα με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Κορνήλιο Τσαλώνη που κατάφερε και τον έπεισε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ και να αφήσει τουλάχιστον για μια χρονιά τις Εθνικές κατηγορίες. Ο αθλητής είχε αρκετές προτάσεις τόσο από την Β΄ όσο και από την Γ΄ Εθνική κατηγορία και θα είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην φετινή δύσκολη χρονιά.

Ο Κορνήλιος Τσαλώνης δήλωσε στο μπλογκ μας για την μεταγραφή ενός τόσου ποιοτικού αθλητή: «Με τον Παναγιώτη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια μέσα από τα γήπεδα και είναι φίλος μου. Εχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι με την ομάδα μας και φέτος προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε έτσι ώστε να μας βοηθήσει με την εμπειρία του στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ. Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν αθλητή σαν τον Παναγιώτη που την περσινή χρονιά ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας του και αγωνιζόταν στην Β εθνική να κατέβει δυο κατηγορίες και να αγωνιστεί με την ομάδα μας. Δείξαμε από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ τον θέλαμε και εμείς, αλλά κυρίως ο Γιώργος Τουλούμης που τον γνωρίζει πολύ καλά από τις κοινές θητείες τους σε Θερμαϊκό και Αναγέννηση Φλόγας και έτσι καταφέραμε να τον πείσουμε και να τον έχουμε φέτος στην ομάδα μας».

Ο Δανάκης με την σειρά του μας δήλωσε: «Το φλερτ με την ομάδα της Χαλκηδόνας κρατάει πολλά χρόνια. Γνωρίζω τον Κορνήλιο και τον πατέρα του πολύ καιρό και φέτος μου ξανάγινε πρόταση για να συνεργαστούμε. Εφόσον στον πάγκο της ομάδας είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω από πολύ μικρός καθώς τον είχα προπονητή τόσο στα πρώτα μου μπασκετικά βήματα  με τον Θερμαϊκό όσο και στην Φλόγα τον Γιώργο Τουλούμη, δεν το σκέφτηκα πολύ έτσι ώστε να αγωνιστώ με τα χρώματα της Χαλκηδόνας την φετινή χρονιά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια