Χατζηνικολάου: «Να ολοκληρώσουμε την πρόκριση»

Η Εθνική γυναικών έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2015, όμως πρέπει να τελειώσει τη δουλειά στην Πολωνία.






Και η Ολγα Χατζηνικολάου, που ήταν και πάλι από τις κορυφαίες της ομάδας, δίνει το σύνθημα μέσω του www.superbasket.gr εν όψει της ρεβάνς:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε εκεί για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά», είπε η Ελληνίδα γκαρντ, που είχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ στον πρώτο τελικό των προκριματικών στον Βύρωνα. Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το πρωί της Κυριακής με προορισμό την Πολωνία, έχοντας... μαξιλαράκι ασφαλείας 15 πόντων.

- Πήρατε μία σχεδόν άνετη και σπουδαία νίκη, αποκτώντας διψήφιο προβάδισμα απο πολύ νωρίς..

«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Κάναμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής και είχαμε δει στο βίντεο. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και ίσως η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα δούμε μία άλλη Πολωνία εκεί, πάμε να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στο Πανευρωπαικό».

- Οι 15 πόντοι διαφορά(61-46) είναι μία καλή διαφορά που μπορεί να δώσει πρόκριση;

«Είναι μία καλή διαφορά, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να εφησυχάσουμε. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ στο οποίο γίνονται ανατροπές. Μπορεί εδώ να ήρθε 15 διαφορά, μπορεί εκεί να χάσουμε με 16. Δυνατά από την αρχή και να μην σκεφτόμαστε ότι έχουμε διαφορά».

- Στατιστικά, όταν το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Ελλάδα πάντα υπάρχει πρόκριση..

«Τότε δεν πρέπει να το διαψεύσουμε αυτό. Ελπίζω και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε».

-Τι πρέπει να προσέξετε στο άλλο παιχνίδι για να έρθει η πρόκριση;


«Κάποια λαθάκια που κάναμε στην άμυνα και θα δούμε στο βίντεο. Είναι καθαρά θέμα άμυνας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια