Κοσμά: «Ξεκινάμε από 0-0 στην Πολωνία»

Η Αφροδίτη Κόσμα μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής γυναικών για πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2015, αλλά και τη χθεσινή νίκη της ομάδας κόντρα στην Πολωνία.










H Ελληνίδα παίκτρια εκτός από το θέμα της Εθνικής, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της να μείνει ελεύθερη από την ομάδα του Αθηναϊκού καθώς κι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Οι δηλώσεις της Αφροδίτη Κόσμα στην εκπομπή «Hangover» στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για το «κλειδί» της επιτυχίας της Εθνικής:

«Το κλειδί είναι η άμυνα και η απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο που έχουμε. Βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο με καρδιά και μυαλό και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Στο χθεσινό ματς πιστεύω ότι πληγώσαμε τον εγωισμό της Πολωνίας. Μετά το ματς οι αντίπαλές μας ήταν σοκαρισμένες με την εξέλιξη του ματς. Με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να αγωνιστούμε και την Τρίτη, σε ένα παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο».

 -Για τον επαναληπτικό αγώνα:

«Πάμε στην Πολωνία για να κερδίσουμε και όχι για να υπερασπιστούμε τη διαφορά των 15 πόντων. Σα να ξεκινάμε από το 0-0. Έχουμε δει στο παρελθόν πόσο εύκολα χάνονται τέτοιες διαφορές».

 -Για τη γενικότερη προσπάθεια και τους στόχους της Εθνικής:

«Υπάρχουν άνθρωποι στην ομοσπονδία που θέλουν να βοηθήσουν την κατάσταση στο γυναικείο μπάσκετ. Και εμείς με τη σειρά κάνουμε το παν προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό και να έχουμε μια καλή παρουσία στα γήπεδα της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας το 2015».

 -Για τον Αθηναϊκό:

«Πιστεύω ότι έκλεισε ένας κύκλος στον Αθηναϊκό. Υπήρχε διοικητική αστάθεια στην ομάδα. Η διοίκηση ήταν απούσα. Είδαμε άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και το Ελληνικό, στις οποίες υπήρχε σταθερότητα, ποσό καλά πήγαν τη χρονιά που μας πέρασε. Θέλω να αποχωρήσω από τον Αθηναϊκό και θα κοιτάξω όλους τους δυνατούς τρόπους για να συνεχίσω σε μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια