Διευκρινήσεις του Πειραματικού για τη μεταγραφή Μπαχάρογλου

Το ΔΣ του Πειραματικού αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει ότι η μεταγραφή του Παναγιώτη Μπαχάρογλου στον σύλλογο, αποτελεί μεταγραφή αθλητή και μόνο.

Ο αθλητής  θα αγωνισθεί στο ανδρικό τμήμα  το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΚΑΣΘ. Ουδέποτε ετέθη, ούτε από τον ίδιο (του οποίου η αγάπη και η θέληση  για προσφορά στις ακαδημίες μπάσκετ του Αχιλλέα Τριανδρίας είναι τεράστια) ούτε από διοικητικό παράγοντα του ΣΑΠΣΠΘ, η ανάληψη καθηκόντων ως προπονητή των τμημάτων ακαδημιών του συλλόγου.

Η προ ημερών ανακοίνωση από τον σύλλογο-ο οποίος αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας σε όλους τους τομείς- αφορούσε την ενδεχόμενη, λόγω εμπειρίας, άτυπη και εθελοντική συμβουλευτική συμβολή του παραπάνω αθλητή, στην ατομική ανάπτυξη νεαρών αθλητών, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ.

Το Πειραματικό έχει επανδρωθεί από αθλητές, προπονητές και διοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι προσφέρουν την αγάπη τους για το άθλημα και την πρόοδό του, ανιδιοτελώς με γνώμονα ο ΣΑΠΣΠΘ βραχυπρόθεσμα να εξελιχθεί σε πρότυπο αθλητικό ινστιτούτο για τη Θεσσαλονίκη. Λίαν συντόμως ο στόχος θα πραγματοποιηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια