Τασιόπουλος: «Να φτάσει ο Πρωτέας όσο πιο ψηλά γίνεται»

Δύσκολο θα είναι το έργο του Πρωτέα Βούλας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, όπως τόνισε στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio και τους Θωμά Βασιλάκη και Μάριο Περδικάρη, ο προπονητής της ομάδας, Γρηγόρης Τασιόπουλος.






Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αναφέρθηκε στην προετοιμασία, ενώ στάθηκε και στη γιορτή των ακαδημιών του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων και πώς κυλάει η προετοιμασία του Πρωτέα:

«Ετοιμαζόμαστε για ένα σημαντικό πρωτάθλημα, με όλα τα προβλήματα που είχαμε λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων στις οποίες συμμετείχαν τα κορίτσια. Προσπαθούμε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο με προπονήσεις, κάνουμε και κάποια φιλικά.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει μία ιδιαιτερότητα σε ό,τι αφορά τα φαβορί. Πέντε αγώνες σε πέντε ημέρες δεν είναι εύκολη υπόθεση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσει κάποιος. Οι άλλες ομάδες είναι πιο έμπειρες, εμείς θα κοιτάξουμε με τις ικανότητές μας να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

-Για τη γιορτή των ακαδημιών του Πρωτέα:

«Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να γνωριστούν μεταξύ τους, οι καλύτεροι να δείξουν τις δυνατότητές τους και οι υπόλοιποι να βοηθηθούν. Το τουρνουά αυτό τους βοηθάει στο να δουν πώς λειτουργούν σε μία ομάδα και την ίδια ώρα ευχαριστιούνται το παιχνίδι μέσα στην ίδια τους την ομάδα. Μπορούν επίσης να δείξουν κάποια στοιχεία που ίσως δεν έδειξαν μέσα στη χρονιά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια