Με αρκετή καθυστέρηση έφθασε στην Πάτρα η αποστολή των εφήβων του Αρη-Βορειοελλαδίτικο ντέρμπι αύριο στην πρεμιέρα του Πανελληνίου-Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο μπλογκ Κεσαπίδης και Καραταγλίδης


Ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία, καθώς η κίνηση ήταν αισθητά αυξημένη λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, έφθασε στην Πάτρα η αποστολή των εφήβων του Αρη η οποία προπονήθηκε στο κλειστό της Παναγίας Αλεξιώτισσας, όπου αύριο θα αρχίσουν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.    
   
Οι «κίτρινοι» ήρθαν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με όλα τους τα αστέρια καθώς οι Βεζένκοφ και Μποχωρίδης, ακολούθησαν κανονικά την αποστολή της ομάδας. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο παιχνίδι της πρεμιέρας του τουρνουά στις 16:00 τον ΑΣ Καστοριάς. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Κεσαπίδης δήλωσε στο μπλογκ για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς αγώνων που θα δώσουμε στην οποία πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς χωριστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε αυτό που μπορούμε για να κατακτήσουμε αυτό που μας αξίζει.
Η Καστοριά είναι μια ομάδα με μικρό ρόστερ, αλλά διαθέτει παίκτες με αγωνιστικότητα που παίζουν καλά. Τους έχουμε διαβάσει, θα μπλοκάρουμε τα ατού τους και θα βγάλουμε τις αρετές μας για να ξεκινήσουμε νικηφόρα την διοργάνωση».       

Από την μεριά του ο τεχνικός της ομάδας από την Δυτική Μακεδονία, Γιώργος Καραταγλίδης, τόνισε: Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε όμως αυτό που μπορούμε και θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα. Ο Αρης είναι το φαβορί, έχει παίκτες μεγαλύτερους σε ηλικία και πιο δυνατούς, αλλά δεν φοβόμαστε τίποτα. Η ομάδα μας αποτελείται από εννέα παίκτες καθώς κάποια παιδιά έμειναν στην Καστοριά λόγω εξετάσεων».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια