Παπαδόπουλος: «Υψηλού επιπέδου οι αγώνες του Πανελληνίου εφήβων»


Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Πάτρα, με τους «πράσινους» να έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους αλλά και να αποκτήσουν εμπειρίες από την συμμετοχή τους σε αυτό.




«Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να υπερασπιστούμε και τον περσινό μας τίτλο ως πρωταθλητές Ελλάδας. Ταυτόχρονα όμως, επειδή οι περισσότεροι αθλητές μας είναι μικρής ηλικίας, θέλουμε και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κώστας Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αναμένεται να είναι υψηλότερου επιπέδου σε σχέση με πέρυσι, καθώς οι ομάδες είναι πιο δυνατές, είναι καλύτερες φέτος. Από την πρεμιέρα ακόμη έχουμε δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, αλλά δεν είναι ο μοναδικός δύσκολος αγώνας που θα δώσουμε. Δυνατές ομάδες είναι και ο Άρης και ο Εργοτέλης… Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι… Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, γνωρίζοντας ότι είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ, ενώ υπάρχουν και κάποιοι τραυματισμοί, τους οποίου θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην πορεία…».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΑΙΒ ΤΣΑΤ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.
Ο χρήστης Tsiotras είπε…
Φίλε μάλλον θα γίνουν όλα τα παιχνίδια με live streaming. Θα το δεις αύριο...