Καννενόπουλος: «Κατάθεση ψυχής από τις γυναίκες του Ιπποκράτη Κω»


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ιπποκράτης θα αγωνίζεται στην Α1 γυναικών. Η ομάδα της Κω πήρε το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία μέσα από την διαδικασία των μπαράζ επικρατώντας του Παναθλητικού με 63-61. Ο τεχνικός της ομάδας, Πρόδρομος Κανενόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την τεράστια επιτυχία του συλλόγου, ενώ δεν έκρυψε την ελπίδα του για περαιτέρω συσπείρωση.  Αναλυτικά όσα δήλωσε:







Για την άνοδο του Ιπποκράτη και τα συναισθήματα του

«Τα συναισθήματα αναμφίβολα είναι ικανοποίηση και χαρά. Πετύχαμε αυτόν τον μεγάλο στόχο που θέλαμε. Το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθλητικό ήταν το επιστέγασμα μία ολόκληρης χρονιάς και προσπάθειας. Πιστεύω οι παίκτριες μου έκαναν κατάθεση ψυχής και δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τα ονόματα τους θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας».

Για το παιχνίδι-ανόδου με τον Παναθλητικό

«Γνωρίζαμε από πριν ότι ο Παναθλητικός είναι μία καλή ομάδα, η οποία πιέζει σε όλο το γήπεδο. Είχαμε πει από πριν πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό το πρέσιγκ, όμως αντί να επιβάλουμε τον ρυθμό μας το έκανε ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα (πιεστικό μαν το μαν) που παίξαμε στα τελευταία 8 λεπτά και ανατρέψαμε την εις βάρος μας κατάσταση, κλείνοντας την Χαιριστανίδου που μας είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και εφόσον περάσαμε μπροστά είχαμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Το δύσκολο για εμάς ήταν ότι για 20 μέρες ήμασταν χωρίς αγωνιστική δράση σε αντίθεση με τον Παναθλητικό που έπαιζε μέχρι την τελευταία Κυριακή. Η ομάδα φορτώθηκε με άγχος ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Όλο το διάστημα προσπαθήσαμε να το αποβάλουμε αλλά στο παιχνίδι φάνηκε ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο».

Για την νέα σεζόν που βρίσκει τον Ιπποκράτη στην Α1

«Η Κως έχει τη δυνατότητα να κρατήσει μία ομάδα σε τόσο ψηλή κατηγορία. Με την ενίσχυση του Δήμου και των ανθρώπων του νησιού μπορούμε να μείνουμε στην Α1. Αγωνιστικά ο στόχος είναι όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική. Η αίγλη που παρέχει η Α1 είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να στηρίξει αυτό τον στόχο η τοπική κοινωνία».

Για το κόσμο που φέτος έδειξε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα

«Το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω της. Αυτός μας έδινε δύναμη Κυριακή με Κυριακή να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να έχουμε αυτήν την επιτυχία. Οι παίκτριες κι εγώ ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτή η συσπείρωση».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια