Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ σε Πτολεμαΐδα και Μεσσήνη


Εκατοντάδες παιδιά «αγκάλιασαν» το τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ και το μπάσκετ, το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου 2013.








Στην Πτολεμαΐδα συμμετείχαν συνολικά 384 παιδιά (256 αγόρια και 128 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Στέλιος Ρωμανίδης. Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικήτρια ήταν η Ανθή Σαρβάνη.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βριζίδου, ο πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, Ιωάννης Ασπράγκαθος.

Στη Μεσσήνη συμμετείχαν συνολικά 332 παιδιά (244 αγόρια και 88 κορίτσια).
Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Αντώνης Κιούκου (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μαρινάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στους διαγωνισμούς Τριών Πόντων νικητές ήταν ο Νίκος Δημητρόπουλος (Δημοτικό) και ο Πάνος Μπακολιάς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Δείτε φωτογραφίες στο https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation?ref=hl

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, η πρόεδρος ΚΕΑΔΗΜ, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Τσούτσης. Από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο πρόεδρος Γιάννης Κουτραφούρης, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Δαμουράς, ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μάλαμας και ο Τάκης Τσιμπούρης. Από τον Γυμναστικό Σύλλογο Μεσσήνης ο πρόεδρος Σταύρος Πατσαβούρας, ο γενικός γραμματέας, Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, ο ταμίας Σταύρος Δημόπουλος, καθώς και οι Κώστας Σικαλιάς και Κώστας Κορδονούρης. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, Αρτέμης Φανός.
Σημαντική υπήρξε η βοήθεια του ΓΣ Μεσσήνης που ήταν και συνδιοργανωτής του Τουρνουά.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια