Πρωτιά στον όμιλο για το Πειραματικό-Θα διεκδικήσει τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Γ2 ΕΚΑΣΘ ανδρών-Φωτορεπορτάζ


Μετά από ένα νευρικό παιχνίδι το Πειραματικό  πέτυχε άλλη μία νίκη με 56-49 επί του Νέστορα και σφράγισε το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ στο οποίο θα ανακηρυχθεί ο υπερπρωταθλητής της Γ2 κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΘ.








Οι παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική τους  λειτουργία πέτυχαν μόνο 14 πόντους και έδειξαν ότι οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ευστοχώντας με τον Ξυδά Γ. σε κάποια τρίποντα  μπόρεσαν να πάρουν μία διαφορά που κυμαινόταν από έξι έως δέκα πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Το παιχνίδι ήταν νευρικό και οι παίκτες του Γιάννη Τσεσμετζή έπαιζαν τόσο όσο να διατηρούν μία σταθερή διαφορά περίπου δέκα πόντων. Στα τελευταία λεπτά  οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά οι γηπεδούχοι με σωστές επιλογές και ευστοχία στις βολές που σούταραν κατάφεραν να πάρουν  μία ακόμη νίκη  η οποία τους στέλνει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες μαζί με τon Oρφέα  Σουρωτής, τους Ιππότες Χαριλάου και τον Αστέρα Πλαγιαρίου. Δύο ομάδες δηλαδή από τον τέταρτο και δύο από τον πέμπτο όμιλο της πρώτης φάσης των αγώνων.

Οι παίκτες , ο προπονητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πειραματικού ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους οι οποίοι στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την μεγάλη  φετινή πορεία της  ομάδας. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ καθώς θα συνεχίσουν όλοι μαζί ενωμένοι για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας.

Δεκάλεπτα: 8-6, 24-18, 38-30, 56- 49
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Ιγνατίου
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Τσεσμετζής): Κάπτσης 2, Ξυδάς Α., Δημητρίου 10, Λαζαρίδης 2, Κεχαγιάς 11(1), Χορταριάς, Δεμερτζής 7(1), Πετρίδης,  Δανιηλίδης 2, Βλάχος 7, Ξυδάς Γ. 12(4), Πεχλιβάνης 3.
ΝΕΣΤΩΡ (Στρατηνάκης): Παπιάς 10(1), Γάκης, Θεοχαρόπουλος, Στρατηνάκης 4, Μανεσίδης, Αργύρης 20, Σακελλαρίδης 5, Παπαδημητρίου, Βελίκης 5, Καλοχριστιανάκης 5.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια