Ο Εθνικός Αστέρας Σοχού ευχαριστεί


Το Δ.Σ. και οι παίκτες της ομάδας, ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους του Εθνικού Αστέρα Σοχού, για την παρουσία τους το βράδυ του Σαββάτου στο «Αρχοντικό».






Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μεγάλη τιμή ήταν η παρουσία του Μπάνε Πρέλιεβιτς, που τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης ο Πολυμένης Θόδωρος, υπεύθυνος οργάνωσης ακαδημιών του ΠΑΟΚ και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας μας, ο Αποστόλης Μισχόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος για την στήριξη του στην ομάδα την φετινή χρονιά και ο Χρήστος Καρακόλης για την σημαντική οικονομική στήριξη του στον σύλλογο. Την βραδιά "'έντυσε" μουσικά ο Κώστας Καραγεωργίου που μας ενθουσίασε με την ερμηνεία του.

Να αναφέρουμε οτι με τα έσοδα της εκδήλωσης του Σαββάτου, καλύφθηκαν πλήρως οι υποχρεώσεις της ομάδας για την φετινή αγωνιστική χρονιά και το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης που θα δοθεί από τον Δήμο στον σύλλογο, θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες της επόμενης χρονιάς.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία των φιλάθλων θα είναι βροντερή και στα πλέι-οφ που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες και θα κρίνουν την άνοδο της ομάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια