Την Παρασκευή στο Βόλο η συνέντευξη τύπου για το φάιναλ-φορ του κυπέλλου γυναικών- Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες


Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Valis Resort» του Βόλου η συνέντευξη τύπου του φάιναλ φορ του κυπέλλου γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου στις 30 και 31 Μαρτίου.






Το «παρών» θα δώσουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων διαγωνιζόμενων ομάδων, Πρωτέας Βούλας, Αθηναϊκός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αποφάσισε:

- να μη γίνει χορήγηση εισιτηρίων στους οργανωμένους φιλάθλους των διαγωνιζόμενων ομάδων που θα φέρουν διακριτικά, αλλά η διάθεση των εισιτηρίων σε μεμονωμένους φιλάθλους να γίνει από τα δύο εκδοτήρια που θα βρίσκονται έμπροσθεν του γηπέδου και θα λειτουργούν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

- δεν θα επιτραπεί κάθε οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων και προσέγγισή τους στο γήπεδο. Θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι σε τουλάχιστον δύο ζώνες περιμετρικά του γηπέδου κατά την προσέλευση των φιλάθλων και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

- η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Κάθε εισιτήριο θα ισχύει για τους δύο αγώνες κάθε μέρας. Οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοικτές δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

- να εκδοθούν με μέριμνα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης 150 προσκλήσεις, οι οποίες θα διατεθούν ως εξής: α) 20 σε κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα και θα αφορούν συγγενικά πρόσωπα των αθλητών, μέλη του ΔΣ και χορηγούς. β) 40 στα σωματεία της ΕΣΚΑΘ και γ) 30 σε τοπικούς φορείς της Θεσσαλίας. Τα στοιχεία όσων εισέλθουν στο γήπεδο με πρόσκληση θα πρέπει να έχουν αποσταλεί εγκαίρως σε σχετική κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια