Φιλικά και φιλανθρωπική δραστηριότητα από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων-Φωτορεπορτάζ

Στους Μαχητές Δόξας Πεύκων θυμούνται καλά ότι στις γιορτές δεν υπάρχει μόνο περισσότερο μπάσκετ αλλά και βοήθεια προς το συνάνθρωπο.





Με αφορμή το «4o τουρνουά αγάπης» που συνδιοργανώθηκε με το ΠΚ Νεάπολης και τον Κεραυνό Αγίου Παύλου, οι μικροί αθλητές των Πεύκων έδωσαν φιλικά παιχνίδια αλλά και μάζεψαν πολλά τρόφιμα για άπορες οικογένειες της περιοχής.

Επίσης πριν την ημέρα των Χριστουγέννων προπονητές και παίκτες επισκέφθηκαν το ΚΕ.ΠΕ.Π Αγίου Δημητρίου. Εκεί γνωρίστηκαν με τα παιδιά του ιδρύματος, τραγούδησαν μαζί τους τα κάλαντα και έμαθαν λεπτομέρειες για τις συνθήκες ζωής στο ίδρυμα και για το πως μπορεί κάποιος να γίνει εθελοντής.

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων το ΔΣ των Μαχητών Δόξας Πεύκων θέλει να ευχαριστήσει αρχικά τους χορηγούς του «τουρνουά αγάπης» για τη συνεισφορά τους και συγκεκριμένα την εταιρεία Woodshop του κυριου Γεράνη, τον Γίωργο Μπαξεβανίδη από τον Φούρνο της Γειτονιάς, τα οπτικά Ίριδα, την Electronet Νεάπολης και το ουζερί το "Φαγοπότι". Επίσης τους ευγενέστατους υπαλλήλους του ΚΕΠΕΠ Αγίου Δημητρίου που δίνουν μια ιδιαίτερη και δύσκολη καθημερινή μάχη. Τέλος το ΔΣ εύχεται σε όλους να έχουν καλές γιορτές με υγεία και οικογενειακή γαλήνη.

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια