Καλέντζου: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Η Τούλα Καλέντζου σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι στιγμής της ομάδας, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο, αλλά και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μέρος των όσων δήλωσε στο «sportshero.gr»:









«Μέχρι τώρα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένες από τα αποτελέσματα. Η ομάδα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το μόνο άτυχο αποτέλεσμα ήταν στην έδρα του Αθηναϊκό το οποίο δεν νομίζω εξαρχής ότι το είχαμε στα κερδισμένα ματς.

Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας και για αυτό δουλεύουμε πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα τα οποία κάνουμε λάθος και νομίζω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζουμε βελτιώσεις. Ο στόχος είναι μέχρι τον δεύτερο γύρο να γινόμαστε όλο και καλύτερη ομάδα».

Για το ματς με τον Ίκαρο

«Ο Ίκαρος άσχετα με την αλλαγή ονόματος είναι μια παραδοσιακή ομάδα στο χώρο. Έχει κοπέλες που παίζουν χρόνια στην κατηγορία. Διαθέτει μία πολύ καλή ξένη η οποία από ό,τι διαβάζω στα τελευταία παιχνίδια έχει εξαιρετική παρουσία. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πρέπει να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε όλα όσα μας λένε οι προπονητές μας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για την ομάδα του Ικάρου. Σίγουρα για εμάς θετικό ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Ο έκτος μας παίκτης θα είναι εδώ και μας βοηθάει πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι συνέχεια δίπλα μας.

Αν δεν παίξει κάποιος δεν έρχονται έτσι τα ροζ φύλλα. Δουλειά γίνεται, διάθεση υπάρχει οπότε νομίζω ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται η ομάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια