ΠΚ Νεάπολης: «Υπάρχει και Θεός..»-Σε βίντεο τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με το Ασβεστοχώρι

Με αυτόν το τίτλο η ιστοσελίδα των φίλων του ΠΚ Νεάπολης, αναφέρει τα εξής για το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας:










«Σήμερα όλη η Θεσσαλονίκη θα λέει πως η Νεάπολη νίκησε στο τέλος από τύχη, πως νίκησε με βοήθειες, πως νίκησε ένας Θεός ξέρει...

 Οχι. Χθες η Νεάπολη νίκησε γιατί είναι Νεάπολη, γιατί το μάθημα το πήραμε σε προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο (μάθημα που πήρε χθες και η ομάδα του Ζέφυρου) και το μάθημα είναι πώς να κερδίζεις σε δύσκολες καταστάσεις.

Χθες για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα παρουσίασε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και στο +15 και όλα έδειχναν πως θα βλέπαμε εναν υγιεινό περόπατο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κόζια άλλαξαν ομάδα του Ασβεστοχωρίου αγωνίστηκε καλύτερα από την Νεάπολη και έφτασε το ματς εκεί που ήθελε, αλλά όπως είπαμε το ίδιο λάθος δε μπορεί να γίνει δεύτερη φορά και η νίκη έγειρε προς τη μεριά της Νεάπολης.

Σίγουρα προβληματίζει η χθεσινή κακή παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Ευκαρπία στην έδρα της. Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες και πιστεύουμε όλα να πάνε καλά μέσα στην εβδομάδα, ώστε να αντιμετωπίσουμε την Ευκαρπία όσο γίνεται καλύτερα.

Όπως και γράφτηκε στη σελίδα του ΠΚ στο facebook αν το άγχος είχε όνομα αυτό θα ήταν Νεάπολη, εδώ απλά θα θέλαμε να συμπληρώσουμε πως υπάρχει και Θεός και δε τιμωρεί δεύτερη φορά μια ομάδα που προσπαθεί για την άνοδο του μπάσκετ οχι μόνο στην περιοχή της αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Γκένογλου πλέον θα έχει συνηθίσει σε ψηλά ντεσιμπέλ και γι αυτό ήταν ήρεμος σε όλο το ματς, ακόμη και στη στιγμή που ο αντίπαλος πέρασε μπροστά για ένα πόντο. Αυτή η ηρεμία μεταβιβάστηκε και στους αθλητές του, κάτι που το είχαν ανάγκη ώστε να πάρουν αυτό που ήθελαν στο τέλος. Καλή εμφάνιση για τον Ταουκιδη, σε μετριότητα ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκαν οι υπόλοιποι αθλητές μας.

Oι διαιτητές Θεοδώρου και Πετανίδου με λαθάκια και για τις δυο ομάδες, που δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια