Την Κυριακή ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ- Στο διαδίκτυο το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program‏

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της αθλητικής περιόδου 2012-2013 θα πραγματοποιήσουν τα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Junior Basketball Program, την Κυριακή 30/09/2012 και ώρα 11:00 π.μ. στο PAOK SPORTS ARENA.



Το παρών θα δώσουν το σύνολο των ακαδημιών από τα τέσσερα γήπεδα που αθλούνται οι μικροί  αθλητές όπως και τα τμήματα εφήβων και παίδων αλλά και η ακαδημία κοριτσιών. Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλούνται οι γονείς και οι φίλοι των μικρών αθλητών μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν και αρκετοί παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Στο διαδίκτυο το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program‏

Το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program‏ μεγαλώνει και έχει πλέον το δικό του χώρο στο διαδίκτυο, τη δική του ιστοσελίδα στη διεύθυνση www . paokbc - academies . gr Τα νέα των τμημάτων υποδομής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τα τμήματα, οι αθλητές και οι προπονητές, οι εγκαταστάσεις, τα προγράμματα προπονήσεων και αγώνων και φυσικά πλούσιο οπτικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) θα συντροφεύουν από εδώ και πέρα τις προσπάθειες των αθλητριών και αθλητριών του ΠΑΟΚ, αλλά και των οικογενειών τους, που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια, μέσα από την ιστοσελίδα των τμημάτων υποδομής .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια