Ανταγωνιστικοί οι Νέοι Αθλητές Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ

Έγινε η κλήρωση της Α1 ΕΣΚΑΘ και η προετοιμασία των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου περνά στο τελικό στάδιο με φιλικά παιχνίδια για να πραγματοποιηθεί το αγωνιστικό πλέον μοντάρισμα της ομάδας.







Μεγάλη κατηγορία η Α1 ΕΣΚΑΘ με παραδοσιακές δυνάμεις του Θεσσαλικού μπάσκετ ( ΓΣ Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ολύμπια Λάρισας, Ανάληψη Βόλου) και πρωτόγνωρη για τους νεαρούς μπασκετμπολίστες.
Παρ΄ όλα αυτά όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα σταθούν ανταγωνιστικά στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα , αποκομίζοντας μεγάλες εμπειρίες μια και ο στόχος είναι εντελώς ξεκάθαρος και διαφορετικός από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Για το λόγο αυτό και για να εξυπηρετηθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την παραγωγή καλαθοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν την μεγάλη ομάδα στις υψηλές κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ, την ομάδα ανέλαβε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιώργος Ζαφειρούδης, ο οποίος πέρα από την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ που πέτυχε πέρυσι προσπαθεί και οι δύο ομάδες να δουν το άθλημα από την ίδια οπτική γωνία και να έχουν την ίδια μπασκετική φιλοσοφία.
Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές προπονούνται καθημερινά στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας μέσα στο ίδιο προπονητικό τετράωρο με την ομάδα της Α2 κάτι που θα τους βοηθά από την άποψη των εικόνων και την αφομοίωση του παιχνιδιού.
Η Διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ στέκεται με την ίδια αφοσίωση και στις δυο αγωνιστικές ομάδες του συλλόγου γνωρίζοντας ότι ο δρόμος του αθλητικού κινήματος είναι πλέον μονόδρομος και είναι η μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια