Σλούκα: «Να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Η τροπαιούχος με την εθνική ομάδα νέων γυναικών Αναστασία Σλούκα μίλησε στο paowbc για τη σπουδαία αυτή επιτυχία αλλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υποσχέθηκε να προσφέρει τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να οδηγηθεί στα ψηλά σκαλοπάτια, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του κόσμου.







-Πριν λίγες μέρες πετύχατε μια σπουδαία επιτυχία με την εθνική ομάδα νέων γυναικών. Πού αποδίδεις την κατάκτηση του τροπαίου;

«Η λέξη ομάδα ήταν εκείνη που μας χαρακτήριζε τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και του Πανευρωπαϊκού. Το γεγονός αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα κρίσιμα σημεία των αναμετρήσεων, όπου χάρη στην ομαδική δουλειά και την άριστη συνεργασία μεταξύ όλων μας διακρινόταν κάθε φορά διαφορετική παίκτρια».

-Με δεδομένη τη συνεχή ανοδική σου πορεία τι μπορούμε να περιμένουμε για τη φετινή περίοδο;

«Θα προσπαθήσω να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Ελπίζω να κατορθώσω
 να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

-Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι σε όλες σχεδόν τις θέσεις μέσα στο παρκέ. Ποιος ρόλος τελικά πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο;

«Εγώ προσπαθώ να αγωνίζομαι με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία στη θέση που με επιλέγει ο εκάστοτε προπονητής. Βέβαια, ο ρόλος του γκαρντ, με την ευρύτερη έννοια, θα έλεγα ότι μου ταιριάζει περισσότερο».

-Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού...

«Ο κόσμος είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού και τον χρειαζόμαστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Να μας στηρίζει με την παρουσία του σε κάθε αγώνα και να μας βοηθάει ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια