Σωτηρίου: «Το απόλαυσα….»

Η Κατερίνα Σωτηρίου (24π., 9ριμπ.) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αθηναϊκού στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.







Νίκη με την οποία η ομάδα του Βύρωνα πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διεθνής φόργουορντ εξήγησε στο superbasket.gr το πώς ο Αθηναϊκός έφτασε στο νταμπλ.

«Είμαι ευτυχισμένη και νιώθω δικαιωμένη για την δουλειά που έχουμε κάνει.  Με επιμονή και υπομονή φτάσαμε στο  πρωτάθλημα.  Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου αλλά και στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια που κατέβαλε»,  δήλωσε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι λέγοντας πως «το απόλαυσα πάρα πολύ. Είχα καιρό να ζήσω ανάλογη ατμόσφαιρα. Υπήρχε αρκετός κόσμος στο γήπεδο, με φανατικούς οπαδούς, υπέρ αλλά και κατά μας. Χαίρομαι που προσφέραμε καλό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο».

Ο Αθηναϊκός φαίνεται  να μην έχει αντίπαλο και η Κατερίνα Σωτηρίου σημείωσε πως αυτό  «είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς, αλλά και για τις καλές αθλήτριες των άλλων ομάδων.  Θα θέλαμε το επίπεδο στο πρωτάθλημα  να είναι πιο ανταγωνιστικό, αλλά αυτό  δεν εξαρτάται από εμάς. Η ευθύνη ανήκει στους παράγοντες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι  να συνεχίσουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Το  μπάσκετ έχει μία κλίση προς τα κάτω, αλλά ελπίζω να ανέβει στο επίπεδο που ήταν παλαιότερα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια