Χαρδαλιάς: «Συγχαρητήρια σε όλους»-Τι δήλωσαν Ζευγώλης, Καλέντζου, Χατζηνικολάου, Σωτηρίου, Λύμουρα, Κεχαγιά

Ο Αθηναϊκός πανηγύρισε το νταμπλ, νικώντας τον Παναθηναϊκό σήμερα με 76-69 για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Χαρδαλιά να μοιράζει συγχαρητήρια…





«Συγχαρητήρια στα κορίτσια και σε όσους εργάζονται στην ομάδα για την νέα επιτυχία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτριες μπήκαν αγχωμένες στο παρκέ. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, ανταγωνιστικό, όμως, στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε τον 8ο τίτλο σε τέσσερα χρόνια. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Παναθηναϊκού και την προπονήτριά τους. Εμείς από αύριο κιόλας θα αρχίσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς».

Γιώργος Ζευγώλης: «Εγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μας κοντράρει και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας, σε ένα γεμάτο γήπεδο, ανάμεσα σε δύο ομάδες με δύναμη και θέληση. Τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε και όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, διατηρήσαμε το αήττητο και μπήκαμε στο ρεκόρ Γκίνες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και την προπονήτριά του. Είναι μια ομάδα με μέλλον. Θέλω επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, που παρά τις πολλές δυσκολίες κατάφεραν να πετύχουν όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Έκαναν αυτό που όφειλαν και τίμησαν την ιστορία της ομάδας. Αυτή η χρονιά ήταν ίσως η πιο σημαντική γιατί παρότι η ομάδα δεν συμμετείχε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση απέδειξε ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ομάδα, όμως, έχει και συνέχεια… Η πορεία συνεχίζεται».

Τούλα Καλέντζου: «Τέλος καλό, όλα καλά. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ηταν ο καλύτερος τελικός που έγινε στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ηια την εμφάνισή του. Ηταν για σαρανταπέντε λεπτά ανταγωνιστικός. Όσον αφορά εμάς, όλοι μας οι στόχοι επιτεύχθηκαν, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται να σπάσει το αήττητο μας, ας ξεκινήσει από του χρόνου!».

Όλγα Χατζηνικολάου: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και θεωρώ ότι μπορέσαμε να το κερδίσουμε στο τέλος λόγω της εμπειρίας μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριές μου. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να μένεις για τέσσερα σερί χρόνια αήττητος. Ελπίζω να συνεχίσει ο Αθηναϊκός να βρίσκεται ψηλά».

Κατερίνα Σωτηρίου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στον Αθηναϊκό για να ολοκληρώσουμε μαζί αυτό που ξεκινήσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν, το νταμπλ δηλαδή. Ευχαριστώ την διοικούσα επιτροπή, το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριές μου, που με στήριξαν καθόλη την χρονιά, ακόμη και στην απόφασή μου να φύγω στα μέσα για την Σαραγόσα, κάτι που μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχουν αρκετοί που με έχουν στηρίξει, όμως, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία σε τρεις συγκεκριμένους που θεωρώ πως είναι πιο κοντά μου από όλους. Πρώτα από όλα στην φίλη μου Όλγα Χατζηνικολάου, στην Βάσω και στον Δημήτρη. Είναι οι άνθρωποι που μαζί με την οικογένειά μου με έχουν στηρίξει πολύ τα τελευταία τρία χρόνια».

Λολίτα Λύμουρα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που φτιάχτηκε για να σωθεί και κατάφερε να φτάσει στα πλέι οφ και στον τελικό μπόρεσε και να μας κοντράρει. Εμείς αποδείξαμε και σήμερα στο παρκέ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε. Δεν σταματάμε εδώ… Η χρονιά έκλεισε ευτυχισμένα και επιτυχημένα, παρότι οι συνθήκες για το ελληνικό μπάσκετ ειδικά φέτος ήταν αντίξοες. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να αποδεικνύουμε μέσα από τις επιτυχίες μας ότι το γυναικείο μπάσκετ υπάρχει».

Ζωή Κεχαγιά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ένας πραγματικός τελικός και αυτό φάνηκε από το ότι κρίθηκε στην παράταση. Εμείς μπήκαμε λίγο αγχωμένες, αλλά αυτό είναι το ωραίο του μπάσκετ να κερδίζει στο τέλος πάντα ο καλύτερος. Και εμείς είμαστε οι καλύτεροι τελευταία χρόνια.  Έχουμε κάνει πράγματα που κανείς δεν πίστευε. Ευχαριστώ όσους είναι κοντά μας. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί φοβάμαι μην ξεχάσω κανέναν. Φέτος είχαμε απώλειες, αλλά τα καταφέραμε. Όπως είχα πει και μετά το Κύπελλο, δεν κουραζόμαστε να κερδίζουμε. Καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια