Αγγελίδου: «Θέλω Ευρωπαϊκή διάκριση με τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε φέτος τον τίτλο στις νεάνιδες, επιτυχία για την οποία μίλησε στο olaPAOK.gr η Ραφαέλα Αγγελίδου.










«Ηταν μια δύσκολη χρονιά γιατί η πορεία δεν ήταν ομαλή. Αλλάξαμε προπονητές, δυσκολευτήκαμε γενικά με κάποιες ήττες που είχαμε, αλλά στο τέλος απέναντι στον Ηρακλή τα καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν και ο στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Θέλαμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που ήδη είχαμε», δήλωσε αρχικά, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή φουρνιά που υπάρχει στο συγκεκριμένο τμήμα μιας και η τωρινή ομάδα αποτελεί συνέχεια των δύο τίτλων στις κορασίδες.

Υπάρχει υλικό στην ομάδα. Εγινε πολύ δουλειά από τις προηγούμενες χρονιές, είχαμε δεθεί η μία με την άλλη και γνωρίζαμε πως ακόμη κι αν η μία δεν παίξει καλά, θα βρεθεί κάποια άλλη για να το κάνει αυτό. Αυτό ήταν το μυστικό αυτής της ομάδας».

Η Αγγελίδου αναφέρθηκε και στο μέλλον των κοριτσιών που αγωνίζονται στις νεάνιδες, αλλά και στο στόχο που έχουν. «Στόχος όλων των κοριτσιών είναι να παίξουν στο γυναικείο τμήμα, να φτάσουν να αγωνίζονται σε ένα καλό επίπεδο όπως είναι η Α1. Υπάρχουν πολλά κορίτσια που έχουν ενσωματωθεί με την γυναικεία ομάδα η οποία σώθηκε φέτος, μας βοήθησε το γεγονός πως βλέπαμε παιχνίδια αυτής και μας έδωσε εμπειρίες. Θέλουμε κάποια στιγμή και εμείς να γίνουμε σαν τον Αθηναϊκό και να έχουμε Ευρωπαϊκές διακρίσεις».

Οσο για την ίδια; «Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πολύ, να πηγαίνω όσο καλύτερα μπορώ και κάποια στιγμή να φύγω στο εξωτερικό που είναι καλύτερα τα πράγματα», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
xaxaxaxaxaxaxaxax ευρωπαικη διακριση καλο,αλλα το αλλο με τον τοτο καλυτερο,δεν αναβουν ενα κερι στην ΦΕΑ που παιζουν παλι α1 θελουν κι ευρωπαικη διακριση.