Καλέντζου: «Η αφρόκρεμα του γυναικείου στον Αθηναϊκό»

Ολοκληρωμένη ομάδα, χωρίς αδύνατα σημεία, είναι ο Αθηναϊκός σύμφωνα με την αρχηγό του, Τούλα Καλέντζου.











Η 34χρονη πλέι μέικερ του συγκροτήματος του Βύρωνα, μιλώντας στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων», ξεκαθάρισε πως παίρνουν ό,τι αξίζουν: «Η πολύ καλή και σκληρή δουλειά είναι το… μυστικό της επιτυχίας μας. Στη ζωή ό,τι αξίζεις παίρνεις και όσο και να θέλουν κάποιοι να βρουν την αχίλλειο πτέρνα του Αθηναϊκού δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί απλά δεν υπάρχει. Είμαστε η καλύτερη ομάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Είμαστε πανάξια Κυπελλούχοι Ελλάδας και όποιος έχει την ικανότητα να το αλλάξει αυτό ας το κάνει». Είπε ακόμα…

-Για το πώς αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό οι άλλες ομάδες:

«Είναι φυσιολογικό, όταν είσαι η καλύτερη ομάδα να θέλουν όλοι να σε κερδίσουν και να σου σπάσουν το αήττητο σερί. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός, ο καθένας θέλει να κερδίζει και το ίδιο θα ήθελα κι εγώ αν δεν έπαιζα στον Αθηναϊκό. Δεν μας έχει χαριστεί κανείς, ό,τι έχουμε καταφέρει είναι μέσα από πολλή δουλειά. Άλλωστε, η αφρόκρεμα του γυναικείου μπάσκετ βρίσκεται στον Αθηναϊκό κι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την πορεία μας».

-Για το χαμηλό επίπεδο της Α1 Γυναικών:

«Μακάρι να παίζαμε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα . Ο Αθηναϊκός, αλλά και όλος ο ελληνικός αθλητισμός αδικείται. Αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε. Ελπίζω πάντως του χρόνου να υπάρχει αντιπροσωπευτική ομάδα στην Ευρώπη και αυτή να είναι ο Αθηναϊκός».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια