Μανωλόπουλος: «Ψυχραιμία και καλή άμυνα μας έδωσαν τη νίκη στον Εύοσμο»


Άλλη μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το γυναικείο του Ναύαρχου Βότση με 55-47 εκτός έδρας επί του πολύ αξιόλογου και επικίνδυνου Αίαντα Ευόσμου.










Όπως σχολιάζει ο εκ των προπονητών των νικητριών, Τάσος Μανωλόπουλος, «σε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι οι παίκτριες μας ήταν πιο ψύχραιμες στο τέλος και με όπλο την καλή άμυνα πήραν την νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα και στον προπονητή και φίλο Σταύρο Γουναρίδη για την πολύ καλή και σοβαρή δουλειά που κάνει. Για άλλο ένα παιχνίδι ξεχώρισαν η Νατάσσα Ζαμπουρίδου με 16 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες,0,70 tendex και η Ζωή Καιμακτσή με 13 πόντους, 2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 0,57 tendex. Καθοριστική η Έλενα Παπαδοπούλου με 7 από του 9 πόντους στα τελευταία λεπτά και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Steve Nash (Θεανώ Δημητριάδου) έδωσε 8 ασίστ, έκανε 5 κλεψίματα και πέτυχε 5 πόντους. Πάμε για νίκη σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για να κυνηγήσουμε το όνειρο.
Highlight της βραδιάς, ο τουρτοπόλεμος που έπαιξαν τα κορίτσια του Ευόσμου έξω από το γήπεδο που δεν γλύτωσε κανείς από τους εφόρους και τους προπονητές. Κρίμα που δεν πέτυχαν και τον δικό μας προπονητή (Θα έρθει και η ώρα σου... )»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια