Νέα επιτυχία για την ΑΕΕ Τούμπας


Με τίτλο «Διπλό στην έδρα μας!», η ιστοσελίδα της ΑΕΕ Τούμπας σχολιάζει το νικηφόρο αγώνα (64-83) με τον Αστέρα Ιπποδρομίου:





«Στην πρώτη από τις τριες εκτός έδρας αναμετρήσεις που θα δώσει φέτος στην Τριανδρία η ΑΕΕΤ, επικράτησε εύκολα του Αστέρα Ιπποδρομίου με 64-83, έφτασε το περσυνό ρεκόρ νικών (11) και έκλεισε μια πεντάδα νικηφόρων παιχνιδιών απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους. Από δω και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα και θα φανεί πόσα απίδια βάνει ο σάκος...
Με το κλασσικό νωχελικό ξεκίνημα, επιτρέψαμε στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 8-4, πριν συνέλθουμε και πάρουμε τα ηνία του αγώνα. Η επιθετική πολυφωνία γύρισε το ματς, η άμυνα περιόρισε τα ατού του Αστέρα (κυρίως το βρωμόχερο του Γιαννακού) και η ομάδα μας κατάφερε να εδραιώσει μια μικρή διαφορά, την οποία δεν έχασε μέχρι το τέλος. Το τέλος της 1ης περιόδου μας βρήκε μπροστά με 7 πόντους (14-21), αρκετούς για να παρασυρθούμε και να χαλαρώσουμε στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουμε. Ο Αστέρας βρήκε τρόπο να σκοράρει (20 π. στο 2ο δεκάλεπτο), οι δικοί μας αιφνιδιασμοί όμως και τα 3 τρίποντα στο ίδιο διάστημα μας επέτρεψαν να αγγίξουμε διψήφια διαφορά και τελικά να πάμε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 8 (34-42).
Δίπλα στον άψογα επιθετικά Καλαμάρα, το 3ο δεκάλεπτο έφερε τον Αποστόλη, ο οποίος πέτυχε  στο διάστημα αυτό τους 7 από τους 18 πόντους του. Η διαφορά ξεπέρασε το φράγμα των "10", οι αντίπαλοι έμειναν από δυνάμεις και λύσεις απέναντι στην άμυνά μας και η περίοδος τελείωσε με την ΑΕΕΤ μπροστά με 15 πόντους (46-61). Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, η διαφορά πήγε να πέσει, ο Γεωργάκας γκάριξε ελαφρώς, τα μοντέλα μας έκαναν ένα τελευταίο κουράγιο, βγάζοντας ακόμη και τώρα αιφνιδιασμούς, ο Εζέλ αποθεώθηκε κατά την είσοδό του και η διαφορά άγγιξε στο τέλος τους 20 (χωρίς να τους φτάσει), με τον Γκατζό να πετυχαίνει 2 δίποντα σε μία φάση και να γράφει το τελικό 64-83. Για ακόμη ένα ματς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων (μεγάλη κουβέντα) και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια