Ντέλβα: «Όλα είναι πιθανά στο Κύπελλο»


Η Νταϊάνα Ντέλβα μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες αλλά και για τις πιθανότητες που έχει το «τριφύλλι» να διεκδικήσει κάποιο τίτλο. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αμερικανίδα σέντερ στο paowbc.com:









-Που αποδίδεις το γεγονός ότι η ομάδα κατόρθωσε να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη στο τέλος;

«Η ομάδα κέρδισε γιατί έπαιξε πολύ δυνατά και με ψυχή και ποτέ δεν παράτησε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

-Η ομάδα παρουσιάζει στο δεύτερο γύρο μια μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή της απ' ότι πριν τις γιορτές...

«Η προσθήκη της δεύτερης Αμερικανίδας έχει δώσει διαφορετική διάσταση, έχει ανοίξει τη ρακέτα και προσφέρει μεγαλύτερο πλουραλισμό στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας».

-Πλέον οι απαιτήσεις αυξάνονται;

«Πάντα ο στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα ώστε να συμμετέχουμε στα πλέι οφ και έπειτα να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Οπότε η νίκη κόντρα στις Εσπερίδες είναι μια μεγάλη νίκη για την επίτευξη αυτού του στόχου».

-Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει έναν τίτλο στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου;

«Εφόσον αγωνιστούμε δυναμικά και με πάθος θεωρώ ότι όλα τα αποτελέσματα είναι δυνατά και η ομάδα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να κερδίσει το κύπελλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια