Χαρδαλιάς: «Για άλλα δέκα χρόνια στον Αθηναϊκό»


Συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και το συνάδελφο Θοδωρή Λινάρδο, παραχώρησαν οι πρωταγωνιστές του Αθηναϊκού που οδήγησαν την ομάδα στην κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες.









Πλην των κοριτσιών που είναι οι πρωταγωνίστριες στο παρκέ, μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, τόνισε μεταξύ άλλων: «Μία κάθετη διαφωνία με την ομοσπονδία χάντμπολ πριν χρόνια και παράλληλα μία ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του Αθηναϊκού με έφεραν στο γυναικείο μπάσκετ.
Με τις γυναίκες μπορείς πιο απλά να σχεδιάσεις κάποια πράγματα σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν ανήκω στην κατηγορία του επαγγελματία παράγοντα, όπως προστάζει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Θα είμαι για τα επόμενα δέκα χρόνια στον Αθηναϊκό και στο γυναικείο μπάσκετ».
Αναφερόμενος στην κρίση σχολίασε: «Είμαστε μόνοι μας, αλλά παραμένουμε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με την σημαντικότατη βοήθεια πάντοτε των χορηγών μας. Χρωστάμε ως διοίκηση το 70%, όσων όμως μας χρωστάει με την σειρά της η ΓΓΑ και επιτέλους κάποια στιγμή η πολιτεία θα πρέπει να πάψει να ασχολείται με το θεαθήναι και να εξασφαλίσει τα ελάχιστα για τους ρομαντικούς του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Οι οποίοι εν τέλει φέρνουν και τις επιτυχίες και τα ρεκόρ. Συζητάμε με όλους τους παράγοντες των άλλων ομάδων. Ο εχθρός δεν είναι ανάμεσά μας. Είναι η γενικότερη συγκυρία που υπάρχει και είναι απαραίτητο να υπάρξουν παρεμβάσεις από την ΕΟΚ».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ζευγώλης, προπονητής της ομάδας του Αθηναϊκού, επισήμανε: «Πρωταθλητισμός σημαίνει να μπορείς να κοντρολάρεις μία δύσκολη κατάσταση και να αναλαμβάνεις αυτή την ευθύνη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια