Κυριαζής: «Στον Αρη αξίζει μόνο η κορυφή»

Ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Αρη και βοηθός προπονητής στους εφήβους, Γιώργος Κυριαζής, φιλοξενήθηκε στον Αρης FM 92,8 και στην εκπομπή «Δυνατά πιο Δυνατά».








Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, την σπουδαία νίκη της ομάδας παίδων απέναντι στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, εκτός έδρας (55-63) αλλά και για τη συνέχεια των τμημάτων του συλλόγου. Στην αρχική του τοποθέτηση, δήλωσε:

 «Οι λεπτομερείς που κάνουν ακόμα πιο σημαντική τη νίκη στη Πυλαία, είναι πως τα παιδία μας φέτος, είναι μικρότερα από τους εφήβους. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως όλα τα παιδιά είναι από τις ακαδημίες του συλλόγου. Εμείς φέτος δουλεύουμε για του χρόνου στο γήπεδο, με δύο και αν χρειαστεί τρείς προπονήσεις και πηγαίνουμε καλύτερα από αυτό που περίμεναν όλοι. Υπήρχαν βέβαια κάποιες μπασκετικές διαφορές, στις ηλικίες αλλά πλέον η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της. Τους δίνουμε να καταλάβουν πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε, γιατί στον Αρη αξίζει μόνο η κορυφή. Για να φανταστείτε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το βράδυ 8 και μισή είχαμε δύο ομάδες των παίδων και εφήβων για προπόνηση».

-Όσο αφορά τους αθλητές της ομάδας, σχολίασε:

 «Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς έχουν πολύ πάθος στο παιχνίδι και τους το λέω καθημερινά πως αν δεν έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν δεν θα καταφέρουν τίποτα».

 -Για τη συνέχεια και τους στόχους που έχει η ομάδα, υπογράμμισε:

 «Παίζουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Μαντουλίδη, καθώς μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι τα δύο φαβορί. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε μέχρι στιγμής και θα παλέψουμε για την κατάκτηση της νίκης εκτός έδρας. Με τους έφηβους, αναμετρόμαστε με τον ΠΑΟΚ, θα είναι ντέρμπι , αλλά παίζουμε στο Αλεξάνδρειο. Βλέπουμε βήμα βήμα τις αναμετρήσεις, ώστε αρχικά να πάμε στο Final Four, μετά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και μετά στο Πανελλήνιο».

 -Για την αλλαγή του πρωταθλήματος, τόνισε:

 «Αντί για δύο φορές που παίζουν  μεταξύ τους στην ημιτελική φάση τώρα παίζουν τρείς αγώνες και αυτό είναι πολύ καλό και για τα παιδιά αλλά και για το επίπεδο του πρωταθλήματος», ενώ τέλος συμπλήρωσε: «Καλούμε όλους να έρθουν να μας δουν στο ντέρμπι, ώστε να υποστηρίξουν την ομάδα σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα και να καταφέρουν τα παιδιά να πάρουν τη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια