Οι Εσπερίδες στο Κέντρο Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας


Αντιπροσωπεία από όλα τα τμήματα των Εσπερίδων πήγε χθες  στο κέντρο Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας στην οδό Ναυσικάς και παρέδωσε πολλές σακούλες γεμάτες  τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, είδη συνεστίασης ακόμη και βιβλία στους υπευθύνους του κέντρου.
Η κορυφαία γυναικεία ομάδα της δεκαετίας στην χώρα πρόσφερε μια μικρή βοήθεια στους άπορους της πόλης δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπό της. Σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο με τα λίγα μέσα που διαθέτουν, τα κορίτσια έτειναν μια χείρα βοηθείας σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη. 

Ο σύλλογος οφείλει να ευχαριστήσει αρχικά την …ηθική αυτουργό της  σπουδαίας πρωτοβουλίας κ. Μαριετίνα Λουκάτου , την κόρη της Ευγενία αθλήτρια της γυναικείας ομάδας, τις κυρίες Στέλλα Κυριακάκη και Μαργαρίτα Μάλαμα που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, τις αθλήτριές Κωνσταντίνα Νιάρχου, Βασιλική Λούκα, Ελένη Ρούτση και Κατερίνα Μάλαμα που εκπροσώπησαν τον σύλλογο σε αυτή του την προσπάθεια. Έδειξαν όχι μόνο με την υλική  προσφορά τους αλλά και με την παρουσία τους πόσο ταυτίστηκαν με τον σκοπό που δεν είναι άλλος από το να  αλλάξουμε με χαμόγελο έστω και για λίγο την ζωή κάποιων συνανθρώπων μας.
Τέλος συγχαίρουν θερμά τον δήμο της πόλης για την εξαιρετική πρωτοβουλία της δημιουργίας του κέντρου αλλά και του κοινωνικού παντοπωλείου και θα τους συμπαρασταθούν σε κάθε ανάλογη προσπάθεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια