ΔΑΣΑΛ: «Αφιερωμένη στο Δήμαρχο η επιτυχία»


Στο Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη που στάθηκε στο πλάι της ομάδας στην δύσκολη στιγμή, αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτριες του ΔΑΣΑΛ όπως γράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:


«Μεγάλη νίκη παράσημο, επί μιας ομάδας πρωταγωνίστριας στο πρωτάθλημα πέτυχαν σήμερα οι γυναίκες μας στη Ζωφριά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τα κορίτσια με ένα στόμα αφιέρωσαν την νίκη στον Δήμαρχό μας που έδειξε και έμπρακτα το ενδιαφέρον του την εβδομάδα που μας πέρασε και βοήθησε τα κορίτσια μας υλικά και ψυχολογικά.  Με την νίκη αυτή, 4η σε 8 παιχνίδια, τα κορίτσια μας σταθεροποιούνται στην μεσαία ζώνη, κάτι που σημαίνει ότι παρά την εν γένει απειρία μας και το ιδιαίτερα χαμηλό μας μπάτζετ τα παιδιά ανταποκρίνονται στο ρόλο τους και αποτελούν ένα θετικό πόλο αναφοράς σε μια περιοχή με πολλά προβλήματα. Επίσης σε μια ευρεία πλέον περιοχή που καλλιεργεί ποδόσφαιρο, πάλη και μπάσκετ, η ομάδα μας δίνει τη δυνατότητα στα κορίτσια της περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να δημιουργήσουν μια παρέα που θα τους εξασφαλίσει υγιείς συνθήκες ανάπτυξης για το μέλλον τους. Διπλά συγχαρητήρια αξίζουν λοιπόν στα κορίτσια μας που και κρατούν την ομάδα ανταγωνιστική και με τον προσωπική τους παρέμβαση κέρδισαν τον Πρώτο Πολίτη του Δήμου μας για να βοηθήσει την προσπάθειά τους.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα παρά τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και την σοβαρή διαφορά που είχαμε εξασφαλίσει στο τρίτο δεκάλεπτο, όλα για μια ακόμη φορά κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό. Η Μαρία που τις τελευταίες εβδομάδες περνούσε περίοδο φόρμας, είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό στο φιλικό που παίξαμε μεσοβδόμαδα στο Βύρωνα, ενοχλήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και αποχώρησε. Ο Παναθηναϊκός στην ύστατη προσπάθειά του να επανέλθει στο παιχνίδι πίεσε και κατάφερε να επανέλθει γρήγορα, αφού στο διάστημα 30'-35' κάναμε πολλά λάθη. Έτσι το τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού έσπασαν καρδιές αφού όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς σ εκείνο το σημείο συνήλθαμε και μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό έχοντας προβάδισμα 1-2 καλαθιών. Οι αντίπαλοί μας είχαν μεγάλη ευστοχία σε δυστυχώς ξεμαρκάριστα σουτ στο τέλος και έμεναν πεισματικά κοντά στο σκορ, αλλά κι εμείς με εύστοχες τις Δάφνη και Τάνια στις βολές καταφέραμε να κρατήσουμε μια μεγάλη απ όλες τις πλευρές νίκη που μας δίνει αισιοδοξία και κουράγιο για το μέλλον.
Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ όπου ο Παναθηναϊκός (καλύτερος στην Α1 σε αυτόν τον τομέα) είχε 21 επιθετικά, αλλά κι εμείς είχαμε διαστήματα που τρέξαμε εκπληκτικά το γήπεδο, κι αν προσέχαμε λίγο παραπάνω τις επιλογές και τα τελειώματά μας θα το είχαμε τελειώσει χωρίς άγχος το παιχνίδι.
Εξαιρετική σήμερα η Δάφνη με 27π, 8 κερδισμένα φάουλ, 5ρημ, 7ασ και 5κλ. Πολύ καλή η Κολίν ειδικά στο πρώτο μέρος και η Τάνια στην επανάληψη. Βοήθησαν Χριστίνα, Ασπασία και Ιωάννα. Από τον Παναθηναϊκό πολυτιμότερη μακράν η Νταϊάνα μας που κράτησε την ομάδα της κοντά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι παρά την προσαρμογή μας πάνω της. Θετικές οι Βλάνη και Σπαθάρη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια