Σλούκα: «Αφιερωμένη στον κόσμο του Παναθηναϊκού η νίκη επί του Αρη»


Η Αναστασία Σλούκα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Η νεαρή γκαρντ μίλησε αποκλειστικά στο Onsports για τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας της. Με τρία τρίποντα «μαχαιριές», η Αναστασία Σλούκα, έριξε στο καναβάτσο την παλιά της ομάδα, και γύρισε το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινες» πέρασαν από μία δύσκολη έδρα και πλέον κοιτάνε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.




«Ένιωσα πολύ περίεργα όταν μπήκα στο γήπεδο. Αγωνιζόμουν τρία χρόνια στον Άρη και αυτό το συναίσθημα ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Είμαι, όμως, παίκτρια του Παναθηναϊκού έπαιξα για την ομάδα μου και έκανα ό,τι μπορούσα για να πάρουμε την πολύτιμη νίκη», τόνισε η νεαρή γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει:

«Ο Άρης μας παρέσυρε με το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να είμαστε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πίσω στο σκορ. Στο ημίχρονο μας είπε κάποια πράγματα η προπονήτριά μας. Τα ακολουθήσαμε, ήμασταν συγκεντρωμένες και ψύχραιμες και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή».

Όσον αφορά τα τρία διαδοχικά τρίποντα που πέτυχε, τόνισε:

«Βασικά ήμουν τυχερή που βρέθηκα σε αυτό το σημείο. Θέλαμε να ποστάρουμε τη Ντέλβα. Η παίκτρια που με μάρκαρε έκλεινε για να την παγιδέψει, η Βλάνη με έβλεπε ελεύθερη και έτσι μπήκαν τα σουτ. Το γήπεδο και τα καλάθια ήταν οικεία, άλλωστε».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αγκαλιάσει τη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού. Η Αναστασία Σλούκα τους αφιέρωσε τη νίκη:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον κόσμο που έρχεται και γεμίζει το γήπεδο. Πραγματικά είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νιώθουμε ότι έχουμε και έκτο παίκτη στο γήπεδο. Είναι πραγματικά καταπληκτικοί. Παίζουμε για αυτούς. Τους αφιερώνουμε τη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ζηβώνης Αθανάσιος είπε…
Αναστασία,
συγχαρητήρια για την μεγάλη εμφάνιση σου στον αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ αλλά και για την εμφάνιση σου με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Σίγουρα τώρα είσαι αθλήτρια του ΠΑΟ και φυσικά θα δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για τη νέα σου ομάδα, όπως άλλωστε έκανες και με τις προηγούμενες ομάδες σου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ΑΡΗ. Πίστεύω όμως ότι είναι λάθος σου να αφιερώσεις μόνο τη νίκη επί του ΑΡΗ στον κόσμο του ΠΑΟ και όχι και αυτή επί της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Πίκρανες τον κόσμο του ΑΡΗ, μέλος του οποίου είσαι κι εσύ, όχι γιατί συνετέλεσες τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη του ΠΑΟ επί του ΑΡΗ, και μπράβο σου γιαυτό, αλλά από την ατυχή δήλωση σου περί αφιερώματος. Όλοι εμείς που είμασταν στο ΠΑΛΑΙ το Σάββατο το μεσημέρι και παρακολουθήσαμε τον αγώνα θέλαμε νίκη του ΑΡΗ αλλά ταυτόχρονα και την καλή δική σου απόδοση, γιατί εξακολουθείς και είσαι μέσα στις καρδιές μας. Οι όποιες πικρίες σου, που προέρχονται από την συμπεριφορά κάποιων προσώπων που υπηρετούν τον ΑΡΗ σήμερα και ίσως όχι αύριο δεν έπρεπε να υπερκεράσουν την πραγματική αγάπη σου για τον ΑΡΗ που από μικρό παιδί έχεις. Πιστεύω ότι σίγουρα έχεις μετανοιώσει γιαυτή την άτυχη δήλωση σου.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην νέα σου ομάδα και ότι το καλύτερο στην μπασκετική σου πορεία. Και να διαβάζεις και τα μαθήματα της Σχολής σου.
Καλή επιτυχία.
Ζηβώνης Αθανάσιος.