Η ιστοσελίδα του ΔΑΣΑΛ για την χθεσινή νίκη επί του Κρόνου


Με τίτλο «Τρίτη υπερπολύτιμη νίκη, η ομάδα βρίσκει ρυθμό», η επίσημη ιστοσελίδα των Ανω Λιοσίων, σχολίασε για την εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου:



«Η αλλαγή προπονητή έκανε καλό στην ψυχολογία των αθλητριών του Κρόνου που παρουσιάστηκαν πολύ πιο καλές και μαχητικές από τα προηγούμενά τους παιχνίδια. Ευνοϊκή παρά ταύτα η συγκυρία για μας που προλάβαμε και βγάλαμε με νίκη το παιχνίδι πριν ο νέος coach περάσει την φιλοσοφία του και ενσωματωθεί η πρώτη ξένη. Για την ομάδα μας η νίκη, τρίτη συνεχόμενη στα τέσσερα βατά παιχνίδια του ξεκινήματός μας στο πρωτάθλημα, είναι σημάδι πως σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό και αποκτούμε αυτοματισμούς.
Πολύ καλό επιθετικά το πρώτο μας ημίχρονο στο ματς με τα 16 στα 19 δίποντα ενδεικτικά του ότι καταφέραμε να πάρουμε καλάθια από το ζωγραφιστό και να τρέξουμε. Από την άλλη όμως στα αρνητικά περνάνε το γρήγορο φόρτωμα της Τάνιας με 3 φάουλ από το 4ο λεπτό και η κακή μας άμυνα που επέτρεψε σ ένα αντίπαλο που σκοράρει κατά μέσο όρο 50π να βάλει 37 σ ένα ημίχρονο. Τη λύση έδωσε η ζώνη που παίξαμε στην επανάληψη που περιόρισε, όπως και στην Πυλαία την ζημιά και μας έδωσε μια σχετικά άνετη νίκη, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 16π λιγότερους.
Πολυτιμότερη για την ομάδα μας η Κολίν που παρά το πολύ ξύλο που έφαγε από την Ξάνθου τελείωσε το ματς με 22π και 9ρημ (11 στα 15 σουτ). Πολύ καλές Δάφνη και Ιωάννα και εξαιρετική η παρουσία της Ασπασίας που επέστρεψε δυναμικά από το διάστρεμμα της προηγούμενης βδομάδας. Από τον Κρόνο ξεχωρίσαμε τις Ζικυρίδου και Ξάνθου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια