Βλάνη: «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας»


Η Έλενα Βλάνη θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ του γυναικείου πρωταθλήματος μιλάει στην ιστοσελίδα Onsports για την ομάδα της, τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Η ομάδα είναι πολύ νεανική και το πάθος και η όρεξη θα είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας της Γιασεμή Σαμαντούρα.







«Η περσινή σεζόν μπορώ να πω ότι πήγε πολύ καλά, καθώς στο τέλος καταφέραμε να κάνουμε σημαντικές νίκες με αποτέλεσμα να τερματίσουμε ψηλά στην βαθμολογία. Αν παίρναμε κάποια από τα παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε στην αρχή της χρονιάς, τότε θα τερματίζαμε ακόμα ψηλότερα», τόνισε η γκαρντ του Παναθηναϊκού, για να συμπληρώσει:

«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά, αλλά καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε. Αν είχαμε ακόμα μια ψηλή οι δυνατότητές μας θα ήταν πολύ περισσότερες. Ο κόσμος ήταν κοντά μας πέρσι και πρέπει να είναι και φέτος γιατί τον έχουμε περισσότερη ανάγκη».

- Όσον αφορά στη φετινή σεζόν η Έλενα Βλάνη στάθηκε στη νεανική ομάδα που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός:

«Η περσινή ομάδα με τη φετινή δεν έχει καμία σχέση. Φέτος έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο. Το προπονητικό τιμ είναι καινούριο και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτά που θέλουμε να εφαρμόζει μέσα στο γήπεδο. Η προσθήκη της Ντέλβα μας δυνάμωσε αρκετά και πιστεύω θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία της στην ομάδα».

-Για το αυριανό παιχνίδι με την Καλαμαριά δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Αν είμαστε συγκεντρωμένες 40 λεπτά και κάνουμε αυτά που μας πει η προπονήτριά μας τότε θα πάρουμε τη νίκη που θα είναι τόσο σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια