«Να διατηρήσουν τα κεκτημένα», θέλουν στον Αθηναϊκό-Τι είπαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας Ζευγώλης και Καλέντζου

Ο εδώ και τρία χρόνια αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, Αθηναϊκός (μετρά 74 σερί νίκες), θα υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (01/10, 16.00) τον ΔΑΣΑΛ στο κλειστό της Εργάνης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Ο τεχνικός της ομάδας του Βύρωνα, Γιώργος Ζευγώλης, και η αρχηγός, Τούλα Καλέντζου, μίλησαν στο επίσημο site για το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν…

Γιώργος Ζευγώλης (κόουτς): «Ξεκινάμε μια νέα σεζόν με πολύ αισιόδοξα μηνύματα, ειδικά από το τουρνουά που διοργανώσαμε πριν μερικές μέρες. Στόχος μας είναι να δείξουμε σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, στους αντιπάλους και να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα των τριών τελευταίων ετών. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος και το απόλυτο… Ο ΔΑΣΑΛ είναι μια ομάδα που βασίζεται στις ξένες του, όμως, έχει προωθήσει και κάποιες νεανίδες που είναι ταλέντα, όπως για παράδειγμα είναι η κόρη του Καλαμπάκου και η Δίελα, η οποία από ότι γνωρίζω δεν θα παίξει. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο γυναικείο μπάσκετ, παλιά πρωταγωνιστούσε, και διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή. Θα την αντιμετωπίσουμε, λοιπόν, με σεβασμό. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ και να προσελκύσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να το παρακολουθήσει. Δυστυχώς από την μέρα που ανέλαβα τα προβλήματα δεν μας έχουν αφήσει… Η Κυριακοπούλου μάλλον δεν θα παίξει, η Βλάχου εξακολουθεί να βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, η Τρέμκατζη έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, ενώ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Καλέντζου, Χατζηνικολάου και Σωτηρίου. Ευτυχώς, όμως, έχουμε γεμάτο ρόστερ, το οποίο θα φροντίσουμε να εκμεταλλευτούμε, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα όσο αφορά στο αποτέλεσμα».

Τούλα Καλέντζου (αρχηγός): «Δυστυχώς ήταν μια προετοιμασία με αρκετούς τραυματισμούς, που δεν επέτρεψαν στον προπονητή να δει ακριβώς όλα όσα θα ήθελε να δει. Το θετικό είναι όμως ότι στα φιλικά δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Σε γενικές γραμμές είναι μια πρεμιέρα που ίσως να μην παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, δεδομένου ότι υπάρχουν και πολλές νέες παίκτριες στο ρόστερ. Σίγουρα όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνδυάσουμε όμορφο μπάσκετ και θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς φέτος όλες οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αποδυναμωμένες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ως Αθηναϊκός και πρωταθλήτριες Ελλάδος θα υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλό μας. Ο αγώνας με τον ΔΑΣΑΛ είναι ο πρώτος της νέας χρονιάς, είναι στην έδρα μας και ελπίζω ότι ο κόσμος του Αθηναϊκού θα είναι εκεί και θα σταθεί γενικότερα δίπλα στην ομάδα. Ευχή μου είναι να επιστρέψουν γρήγορα υγιείς όλες οι παίκτριες. Εγώ είχα κάνει μια επέμβαση στον αστράγαλό μου, στο τουρνουά που διοργανώσαμε μπήκα σταδιακά σε αγωνιστικό ρυθμό και τώρα βρίσκω τα πατήματά μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια