Η τελετή λήξης του 15ου τουρνουά Εφη Σιδηροπούλου και οι ευχαριστίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς-Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες

Μετά το τέλος του αγώνα Αρη-Απόλλωνα Πτολεμαΐδας οι τρεις ομάδες που συμμετείχαν παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί τους μίλησε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης που έκανε και  τις απονομές των αναμνηστικών στις τρεις ομάδες. Αναμνηστικά έλαβαν επίσης, οι διαιτητές, η γραμματεία και οι συνεργάτες της Galanis sport data που αφιλοκερδώς προσέφερε την στατιστική κάλυψη του τουρνουά. Ο Απόλλων Καλαμαριάς μετα την λήξη του τουρνουά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:





«Με την ευκαιρία της λήξης του 15ου τουρνουά «Εφη Σιδηροπούλου» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τις ομάδες του Αρη και του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή τους. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά, την γραμματεία, τους διαιτητές, τα παιδιά του Γαλάνης sports data, τους χορηγούς επικοινωνίας, τον Ομιλο Φίλων Πόντου και τέλος τον Βασίλη Τσιότρα και το www.tsiotras.blogspot.com. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν χρόνο να τιμήσουμε πάλι την Εφη Σιδηροπούλου που θα είναι για πάντα στις καρδιές μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια