Παραλειπόμενα από την τελευταία μέρα του 15ου τουρνουά «Εφη Σιδηροπούλου»-Αποκλειστικές φωτογραφίες


Με μια μαύρη λωρίδα στις φανέλες εμφανίστηκε ο Αρης, συμμετέχοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στο πένθος από τον θάνατο του Φαίδωνα Ματθαίου που υπήρξε ο ιδρυτής του γυναικείου τμήματος του συλλόγου.
*Παρόντες στο γήπεδο ο προπονητής και ο έφορος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Δεμερτζής και Βασίλης Αγγελίδης, καθώς ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ομάδα από την Δυτική Μακεδονία και την έκτη τις «κίτρινες».
*Ο προπονητής των γυναικών της ΜΕΝΤ Γιάννης Γράψας με την κόρη του, ο κόουτς του ίδιου τμήματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Εχεδώρου Σταύρος Σαμακοβλής, η προπονήτρια του Θερμαϊκού Θέρμης Μαρία Βαχαροπούλου, ο προπονητής των ανδρών του Αριστοτέλη Επανομής Ανδρέας Καραπιπερίδης και φυσικά ο Ανδρέας Γαρέφης και σχεδόν όλες οι παίκτριες της Καλαμαριάς βρέθηκαν στο ΔΑΚ για την τελευταία μέρα του τουρνουά.
*Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας Στέφανος Κωνσταντινίδης που δεν μπόρεσε να έρθει στον πρώτο αγώνα της ομάδας του ήταν σήμερα παρών, όπως και ο …συνάδελφός του της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, Δημήτρης Ασημόπουλος, εμφανώς χαρούμενος μετά την πρόκριση στο κύπελλο.
*Θανάσης και Ρίτα Πολυμένη τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη της Εφης, όπως και ο έφορος των τμημάτων υποδομής του Αρη Φιλήμων Καλοτεράκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια