Αρχίζει αύριο προετοιμασία στην Γαλλία με την νέα της ομάδας η Ζωή Δημητράκου-Αποκλειστικές δηλώσεις της διεθνούς παίκτριας στο www.tsiotras.blogspot.com


Αναχωρεί αύριο από την Θεσσαλονίκη για την Γαλλία η Ζωή Δημητράκου. Η Charleville Mezieres θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα της διεθνούς αθλήτριας, που αύριο το απόγευμα θα έχει την πρώτη της συνάντηση με τις καινούργιες της συμπαίκτριες.Δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί αρκετά το καλοκαίρι η Ζωή Δημητράκου καθώς για ένα μήνα συμμετείχε σε προπονητικά καμπ στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ και στο Βανκούβερ του Καναδά. Στην συνέχεια υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση με λέιζερ στα μάτια και είναι πολύ καλά πλέον, καθώς ξεπεράστηκε ένα πρόβλημα που την ταλαιπώρησε λίγο.




Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο μπλογκ τόνισε: «Επέλεξα την συγκεκριμένη ομάδα γιατί έδειξε από την αρχή μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου. Ακόμη τερμάτισε σε καλή θέση στην προηγούμενη περίοδο». Η Ζωή που πέρυσι στο Γαλλικό πρωτάθλημα ήταν στις πρώτες 20 σκόρερ με μέσο όρο 14 πόντους και στις 20 πρώτες ριμπάουντερ με μέσο όρο επτά, αναφέρθηκε στην ποιότητα του. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση, αφού μπορεί να χάσεις αλλά και να κερδίσεις όλες τις ομάδες. Το γυναικείο μπάσκετ στην Γαλλία είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα σε αντίθεση με την Ελλάδα που πάει όλο και χειρότερα. Επόμενος στόχος στην καριέρα μου είναι το WNBA».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια