Γ. Ξανθόπουλος: «Η ακαδημία του Αρη, πηγή των επιτυχιών…»

Ο Υπεύθυνος των ακαδημιών του Αρη, Γιώργος Ξανθόπουλος, τοποθετήθηκε στον Αρης FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» σχετικά με την έναρξη των εγγραφών των τμημάτων καλαθοσφαίρισης για τη νέα χρονιά. Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Ξανθόπουλος, τόνισε: «Προσπαθούμε κάθε χρονιά να δίνουμε και κάτι καλύτερο στα παιδιά. Οργανώνουμε το πρόγραμμα μας, τους προπονούμε σωστά έτσι ώστε στο μέλλον να αποτελέσουν τα βασικά μας ατού στα παιδικά και εφηβικά τμήματα και γιατί όχι και στην ανδρική ομάδα».


-Αναφερόμενος στη φιλοσοφία των ακαδημιών του Αρη:

«Το παιδιά πρώτα από όλα πρέπει να έχουν ένα σταθερό πρόγραμμα όλη τη χρονιά. Οι προπονήσεις γίνονται στα κλειστά μας γήπεδα τα οποία προσπαθούμε κάθε χρόνο να τα έχουμε στην αρτιότερη κατάσταση που γίνεται. Επίσης παρέχουμε έμπειρους προπονητές που θα τα κάνουν να αγαπήσουν το μπάσκετ Να καταλάβουν ότι έρχονται να φορέσουν μια φανέλα και να εκπροσωπήσουν ένα Σύλλογο από τους μεγαλύτερους σε Ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ακόμα, προσπαθούμε να έχουμε τους γονείς κοντά μας και να βοηθούν και αυτοί την προσπάθεια των παιδιών τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Θέλουμε να τους κάνουμε αρωγούς στην προσπάθεια των παιδιών και πιστεύω ότι το πετυχαίνουμε» ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η δουλειά που γίνεται για να φτάσουν τα μεγαλύτερα τμήματα σε επιτυχίες ξεκινάει από πολύ χαμηλά. Έχουμε πολύ αξιόλογα παιδιά με διάθεση και δίψα για διακρίσεις μέσω του Αρη».

-Για το που μπορούν να απευθυνθούν οι γονείς και τα παιδιά που ενδιαφέρονται για τις ακαδημίες του συλλόγου:

«Καθημερινά, λειτουργεί το γραφείο κάτω από τη Θύρα 3. Βέβαια υπάρχει και το γήπεδο της Θύρας 1 όπου μπορούν να μας βρουν και εκεί. Η πρώτη μας συγκέντρωση θα είναι στις 10 Σεπτεμβρίου όταν και θα χωρίσουμε τα παιδιά σε τμήματα. Τα περιμένουμε όλα για να ξεκινήσουμε τη νέα μας προσπάθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια