Κ. Καϊμακόγλου: «Χαρακτηριστικό μας η ομαδικότητα»

Ο Κώστας Καϊμακόγλου από την άλλη με δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι το κύριο χαρακτηριστικό της ελληνικής ομάδας είναι η ομαδικότητα και αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας πολύ ψηλά. Τέλος ξεκαθάρισε ότι τα φιλικά της Εθνικής δεν έχουν καμία σχέση με τα επίσημα, τα οποία θα δώσει η ομάδα.
Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική ομάδα: «Όποιες ομάδες παίζουν απόλυτα ομαδικά στο μπάσκετ είναι αυτές που προχωρούν στις διοργανώσεις. Αυτό είναι το μπάσκετ. Αυτό είναι το βασικό συστατικό αυτής της ομάδας για φέτος και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η Εθνική: «Τα φιλικά για μένα είναι για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Δεν έχουν καμία σχέση με το τι θα συμβεί εδώ από αύριο. Τσεκάραμε κάποια σχήματα, είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε καλά, είδαμε που υστερούμε και ήταν οδηγός μας για τις προπονήσεις. Πλέον θα παίξει ρόλο το μυαλό γιατί δεν υπάρχει χρόνος για δουλειά, ότι κάναμε κάναμε. Πρέπει να βλέπουμε το βίντεο με τα λάθη μας στην προπόνηση και να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, γιατί όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε θα είναι πόλεμος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια