Κ. Βασιλειάδης: «Χρόνια περίμενα την ευκαιρία»

Ο Κώστας Βασιλειάδης με δηλώσεις του στον «Sentra 103.3», αναφέρθηκε στο καλό κλίμα, το οποίο κυριαρχεί στην Εθνική ομάδα εν όψει Ευρωμπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το δυνατό σημείο της ελληνικής ομάδας είναι η άμυνα. Έπειτα αναφερόμενος στο γεγονός πως αυτή θα είναι η πρώτη του μεγάλη διοργάνωση με την «γαλανόλευκη» φανέλα, τόνισε ότι περίμενε αυτήν την ευκαιρία χρόνια.




Οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλειάδη για το κλίμα στην Εθνική ομάδα λίγο πριν την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ: «Έχουμε καλό κλίμα και όλα είναι καλά. Σίγουρα υπάρχει ένα μικρό άγχος λόγω της πρεμιέρας, αλλά από εκεί πέρα δεν αλλάζει κάτι στη σκέψη μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Νομίζω είμαστε 100% έτοιμοι να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το τουρνουά. Δεν αισθανόμαστε πίεση. Είμαστε καλά προπονημένοι και εφόσον κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Τις λύσεις που έχει η Εθνική εάν σε κάποιο ματς δεν βγουν τα σουτ: «Σίγουρα μπορεί να έχουμε και άσχημες βραδιές επιθετικά, αλλά το δυνατό μας χαρτί είναι η άμυνα και θα είναι αυτή που θα μας δώσει τις νίκες σε κάποιες κακές βραδιές στην επίθεση»
Το γεγονός πως μετέχει για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα: «Δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις στις μικρές εθνικές ομάδες, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να παίξει κάποιος. Περίμενα πολλά χρόνια αυτή την ευκαιρία και τώρα μου δίνεται, ώστε να μπορέσω να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν σκέφτομαι τίποτα, δεν έχω καθόλου άγχος, θα δώσω ότι μου ζητήσει ο προπονητής και πιστεύω πως όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια