Επέστρεψε στον Γαλαξία Αδένδρου ο Δημήτρης Ροδάς-Κράτησαν τέσσερις παίκτες από τον βασικό κορμό-Παπαδόπουλος, Βουρλιώτης και Κοντορεπανίδης οι πρώτες μεταγραφές

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Δημήτρη Ροδά ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια επανέρχεται στη τεχνική ηγεσία του Γαλαξία Αδένδρου. Το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Γαλαξία Χαλκηδόνας αλλά αν και εκείνος ο «γάμος» χάλασε τη τελευταία στιγμή, η συνεργασία του έμπειρου προπονητή με το Άδενδρο ήταν όπως φαίνεται γραφτό να γίνει. Η προηγούμενη θητεία του στον Γαλαξία ήταν πολύχρονη και αρκετά επιτυχημένη και το ίδιο ευελπιστούν να γίνει και αυτή τη φορά.



Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο μπλογκ ο νέος τεχνικός δήλωσε: «Επιστρέφω σε μια ομάδα από την οποία έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Είμαι φίλος τόσο με την διοίκηση, όσο και με τον κόσμο και θα κάνω τα πάντα για να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πολύ δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ».
Εκτός όμως από τον προπονητή με την ομάδα του Αδένδρου συμφώνησαν και τέσσερις παίκτες. Αλέξης Κραμπής, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Θόδωρος Καλπακτσής και Σπύρος Γιαννάκαρος αποφασίστηκε να παραμείνουν για άλλη μια χρονιά στον Γαλαξία.
Η ομάδα όμως ανακοίνωσε και τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις. Ετσι απέκτησε τον Αλέξη Παπαδόπουλο (2-3, 1988, 1.91) από τον Αετό, τον Δημήτρη Βουρλιώτη (3, 1991, 1.90) από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και τον Δημήτρη Κοντορεπανίδη (2, 1991, 1.90) από τα Κουφάλια, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια