Δεν έχει ακόμη Ελληνικό διαβατήριο η Μέρφι-Επιβεβαίωση της πληροφορίας του μπλογκ για μεταγραφή σε σύλλογο της Αθήνας

Το πρόβλημα με την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου της Στέφανι Μέρφι συνεχίζει να υπάρχει και το παχυλό συμβόλαιο που υπέγραψε στην Γαλλική Ουνιόν Χαϊνάτ βρίσκεται στον αέρα. Η Μέρφι υπέγραψε στην Χαϊνάτ σαν κοινοτική αφού ήδη η Γαλλική ομάδα διαθέτει δύο συμβόλαια Αμερικανίδων των Άσλεϊ Χάουτς και Αμίσα Κάρτερ και στην LFB δεν επιτρέπεται τρίτη εκτός Ε.Ε.





Όπως διαβάζουμε στο www.grbasket.gr ο όρος που αναφέρει ότι έχει ελληνικό διαβατήριο είναι σε περίοπτη θέση στο συμβόλαιο και αυτός δεν έχει εκπληρωθεί για την απόφοιτο του Μπόστον Κόλετζ. Το πρόβλημα αυτό εκτός του ότι αφήνει την Μέρφι χωρίς συμβόλαιο δημιουργεί πρόβλημα και στην Εθνική μας. Τέλος πάντων όσοι έτρεξαν δεν πέτυχαν να εξασφαλίσουν έγκαιρα το διαβατήριο πριν το ευρωπαϊκό για να παίξει στην Πολωνία κάτι που μας στοίχισε και πλέον περίμεναν να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία μέσα στο καλοκαίρι. Φαίνεται όμως πως δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Η ουσία είναι πως η Μέρφι είναι πρακτικά ελεύθερη αφού οι ομάδες έχουν κλείσει τις θέσεις των ξένων, σαν κοινοτική δεν μπορεί να παίξει και επομένως τζίφος.
Αυτό την έχει κάνει ελκυστική σε κάποιες ελληνικές ομάδες που φυσικά τις προτείνουν πολύ πιο χαμηλά οικονομικά συμβόλαια από όσα θα περίμενε. Από την άλλη αν υπογράψει σε ελληνική ομάδα έστω και με όχι ικανοποιητικά χρήματα θα μπορεί να κυνηγήσει τις εξελίξεις της έκδοσης του διαβατηρίου της σε πιο προσωπικό επίπεδο αφού το δια αντιπροσώπου μέχρι στιγμής απέτυχε παταγωδώς. Μέσα στον Αύγουστο θα γνωρίζουμε τι μέλει γενέσθαι ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια