Όλα τα σενάρια στον όμιλο της Ελλάδας

Από το Onsports αντιγράφουμε όλα τα πιθανά σενάρια για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών.
Μετά τη νίκη της Λετονίας κόντρα στη Γαλλία η υπόθεση πρόκριση για την Εθνική Γυναικών στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ έγινε περίπλοκη.
Το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα αναμετράται το βράδυ της Δευτέρας (20/6, 21.30) με ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, τη Γαλλία.
Σε περίπτωση νίκης, η εθνική ομάδα εξασφαλίζει σίγουρα το εισιτήριο για τη φάση των «12». Αν νικήσει η Ελλάδα και η Λετονία επικρατήσει επί της Κροατίας, τότε η Εθνική μας θα τερματίσει πρώτη, η Λετονία δεύτερη και η Γαλλία τρίτη.

Αν η Εθνική νικήσει και η Κροατία επίσης πάρει τη νίκη, τότε πρώτη θα βγει η Κροατία, δεύτερη η Ελλάδα και τρίτη η Γαλλία, με την Λετονία να πηγαίνει σπίτι της.
Σε περίπτωση ήττας, η εθνική ομάδα σίγουρα δεν θα τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις. Αν οι Γαλλίδες κερδίσουν τις Ελληνίδες τότε, για να προκριθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να νικήσει η Κροατία τη Λετονία, ούτως ώστε στην ισοβαθμία με τις Λετονές στην τρίτη θέση, να υπερτερήσει η Εθνική μας και να προκριθεί εκείνη.
Αν η Ελλάδα χάσει από τη Γαλλία και η Λετονία νικήσει την Κροατία, τότε η ομάδα μας θα αποκλειστεί νωρίς – νωρίς από τη συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι μεταξύ της Λετονίας του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και της Κροατίας, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (20/6) στις 16.00.
Αυτό σημαίνει ότι πριν αρχίσει ο αγώνας με τη Γαλλία οι διεθνείς μας θα ξέρουν ποιο αποτέλεσμα χρειάζονται…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια