Πρίφτης: «Ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο διεθνές σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερη τιμή γι' αυτόν το γεγονός πως θα είναι ομιλητής.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτό το σεμινάριο ως ομιλητής και μαζί με φίλους Έλληνες προπονητές και τον αναμφίβολα πολύ έμπειρο Αΐτο Ρενέσες, να βοηθήσω τον Σύνδεσμο στην προσπάθεια που κάνει για τη βελτίωση και την επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών. Επίσης θεωρώ πολύ έξυπνη την ιδέα του Συνδέσμου να ρίξει ένα ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, καλώντας ειδικούς για το συγκεκριμένο τομέα, που σαφέστατα είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά μας.

Τα σεμινάρια είναι πάντα ένας χώρος συναναστροφής και ανταλλαγής απόψεων και μέσα από αυτή τη διαδικασία, όλοι έχουν κάτι να κερδίσουν. Οι καιροί είναι δύσκολοι, καθώς το κυρίαρχο στοιχείο είναι προβλήματα και εμπόδια και όλα γύρω μας φαίνονται αποτρεπτικά σε ότι αφορά τη δουλειά μας. Είναι σημαντικό να αντιστεκόμαστε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια