Ευχαρίστησε τις Τασσοπούλου, Θεοδώρου ο Ιπποκράτης Κω-Σχέδια για την συμμετοχή στην Α2 από τον Δημήτρη Δρόσο


Τον σχεδιασμό του για την Α2 κατηγορία κάνει ο Ιπποκράτης Κω που πρώτα απ' όλα αποχαιρέτησε τις δύο πιο έμπειρες παίκτριες της ομάδας, την Ελένη Θεοδώρου και την Βίκυ Τασσοπούλου, που δεν θα συνεχίσουν. Συγκινημένος για την άνοδο της ομάδας δηλώνει ο πρόεδρος Δημήτρης Δρόσος. Η ανακοίνωση για τις δύο αθλήτριες:
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Κώων «Ο Ιπποκράτης» θα ήθελε να ευχαριστήσει τις αθλήτριες καλαθοσφαίρισης Ελένη Θεοδώρου και Βασιλική Τασοπούλου για την προσφορά τους στη φετινή πορεία της γυναικείας μας ομάδας, η οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και στην κατάκτηση της πρώτης επιλαχούσας θέσης για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Τους ευχόμεθα ολόψυχα καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους καριέρα και κάθε άλλη προσωπική επιτυχία».
Ο πρόεδρος του Ιπποκράτη, Δημήτρης Δρόσος δήλωσε για την άνοδο της ομάδας: «Για μας είναι ένα μεγάλο στοίχημα, αλλά και ένα βαρύ φορτίο, η παρουσία μας στην Α2. Θα έλεγα ένας ευχάριστος... πονοκέφαλος, γιατί θα πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να σταθούμε στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στον όμιλο νότου της Α2. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές μας, τον κόσμο, τους χορηγούς και όλους όσους βοήθησαν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Απλά θα πρέπει να τονίσουμε ότι θα στηριχθούμε σε μεγάλο βαθμό στις δυνάμεις του δωδεκανησιακού αθλητισμού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια