Στο Πανελλήνιο παίδων η ΕΚ Καβάλας-Επεισόδια μετά την λήξη του αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας-Γκέλιος και Γεωργίου κορυφαίοι των δύο ομάδων

Μετά το τέλος της δεύτερης μέρας των προκριματικών Βορρά για το Πανελλήνιο παίδων που διεξάγεται στη Νεάπολη, βγήκε η ομάδα που θα συμμετάσχει στην τελική φάση. Πρόκειται για την ΕΚ Καβάλας που επικράτησε με 84-61 του ΑΟΚ Βέροιας και θα φύγει την Τρίτη το πρωί για την Κύμη Ευβοίας, όπου διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό καθώς μετά τη λήξη του δημιουργήθηκε σύρραξη όταν κάποιοι παίκτες και γονείς από την Βέροια όρμησαν στους διαιτητές του αγώνα. Οι τελευταίοι έγραψαν τα πάντα στο φύλλο αγώνα και αναμένονται εξελίξεις.Κορυφαίος των νικητών για άλλη μια φορά ο Γκέλιος, ενώ από τον ΑΟΚ Βέροιας πολύ καλός ήταν ο Γεωργίου.


Δεκάλεπτα: 29-19, 44-39, 64-48, 82-61
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Σιταρίδης
ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ(Αϊβαζίδης): Λάιος 6, Σιμιτσής, Σαρόγλου 4(1), Μητρούλης 10(2), Στεφανίδης 9(1), Φιλιππίδης 3, Γκέλιος 28, Μπαναβάκης 9, Καστράλος, Σάντης, Βοζίκης, Κύρου 15.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ(Τούσας): Πιπερτζής, Γαλλής 2, Τούσας, Ριτζαλέος 10, Οικονόμου 14, Χατζηγεωργίου, Καπνάς 6, Παγγουράς, Χρυσής 7(1), Γεωργίου 22(1), Γιαννόπουλος, Καρράς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια