Ραντεβού στην Κω για το 6ο Kos Basketball Camp



Το καλοκαίρι... πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και οι προπονητές της Κω προετοιμάζονται για το 6o Kos Basketball Camp. Το φετινό camp θα διεξαχθεί από 4-9 Ιουλίου για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-18 ετών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να διασκεδάσουν και να παίξουν μεταξύ τους και υπό τις οδηγίες των προπονητών της Κω.






Οι διεργασίες για το 6ο Kos Basketball Camp έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Δημήτρης Δρόσος είχε τις πρώτες του επαφές με τους υπόλοιπους προπονητές των τοπικών συλλόγων, ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι και φέτος πολλοί γνωστοί προπονητές και αθλητές της Α1 θα δώσουν το «παρών» στο 6o Kos Basketball Camp. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο πρώην τεχνικός του Κολοσσού ΒΑΠ Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τα ονόματα των προσκεκλημένων θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, αλλά αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι ότι camp θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά απ’ όλα τα Δωδεκάνησα. Σύντομα θα γίνει γνωστός και ο τρόπος εγγραφής για όλους στο K.B.C., το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.
Μάλιστα οι διοργανωτές από 4-8 Ιουλίου στο πλαίσιο του Kos Basketball Camp, θα λειτουργήσουν και shooting camp για παιδιά από 7 ετών μέχρι και μεγάλους αθλητές, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική στο σουτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια