Ευχαριστήριο της ΟΣΕΚΚ για το 2ο bball party

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλάδας Καλαθοσφαίρισης με Καρότσι εξέδωσε το κάτωθι ευχαριστήριο: «Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 23 Μαΐου το 2ο bball party, που διοργάνωσε η ActiveMedia με την αρωγή της Globalsports, στο Club b.e.d . Οι άνθρωποι που μας τίμησαν με την παρουσία τους ήταν πολλοί και ακόμα περισσότεροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απεύθυνε το basketblog.gr με σκοπό να ενισχυθεί η Ομοσπονδία μας.

Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, απλοί φίλαθλοι, αλλά και άλλοι επώνυμοι φίλοι, διασκέδασαν υπό τους ήχους των VEGAS και απόλαυσαν σε ένα διαφορετικό ρόλο τον Μάικ Μπατίστ και τον Ράσο Νεστέροβιτς.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό και ο κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πήραν για λίγο τη θέση του DJ Blu, έχοντας «support» τον Ματ Νίλσεν και τον Γιώργο Μπόγρη.
Η βραδιά στ’ αλήθεια ήταν μαγική και αν αρχίσουμε να απαριθμούμε αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ίσως ξεχάσουμε κάποιους και θα ήταν άδικο.
Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε όσους βρέθηκαν κοντά μας, αλλά και αυτούς που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν γιατί τους χώριζαν… χιλιόμετρα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις χορηγούς εταιρίες: VILLAGE CINEMAS - HANKOOK - ΝΙΚΕ - ΑRΕΝΑ - Turkish Airlines - BWIN - ΕΚΟ (μέλος του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια) καθώς επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας: Dealnews - Βήμα FM - Εξέδρα των Σπορ - blog.gr. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική.
Όλες τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν θετικά και όλους τους φορείς που μας βοήθησαν.
Υ.Γ.: Κανείς δεν ξεχωρίζει, κανείς δεν είναι καλύτερος άλλου, όμως θα ήταν απρέπεια από μέρους μας αν δεν ευχαριστούσαμε ιδιαίτερα τον Γιάννη Ιωαννίδη, που παρότι είχε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας, έσπευσε -με την τελευταία πτήση- να έρθει στην Αθήνα, ειδικά για το πάρτι μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια